header brand page

DS

DS erhvervsleasing

DS er et fransk bilmærke, der står for værdier som innovation, teknologi og ypperlighed. De er kendt for at være et luksusmærke inden for biler i premium-kategorien, og med DS erhvervsleasing kan du derfor være sikker på at få fat i en firmabil i særklasse. Derudover finder du et stort udvalg af modeller og karosserityper, der egner sig til mange forskellige brancher og formål. Inden for de senere år har DS ligeledes trådt ind på det bæredygtige marked med lanceringen af både hybrid- og elbiler i deres navn.

 

Vi tilbyder også DS 3 erhvervsleasing

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af modeller fra DS - heriblandt den ikoniske DS 3, der er en kompakt SUV med stor rummelighed og komfort, der sikrer dig de bedste køreture fremadrettet. Med DS 3 erhvervsleasing kan du derfor se frem til en firmabil i en mere prisvenlig klasse, der byder på:

  • Eksklusivt design - der er virkelig taget højde for enhver detalje i det flotte, stilrene design, der fx byder på diskrete dørgreb, der først kommer frem, når du skal bruge dem og mange andre finesser.
  • Innovativ belysning - forlygterne er lavet i speciel DS LED-vision-teknologi, der betyder, at lyset løbende tilpasser sig omgivelserne og trafikken for at optimere dit udsyn under kørslen. Derudover er de lavet på en måde, så de ikke blænder de modkørende bilister.
  • Assistentsystemer - den nye teknologi får for alvor lov til at skinne igennem de mange køreassistentsystemer, der øger sikkerheden under din kørsel.

 

Kontakt os for at høre nærmere om vores DS erhvervsleasing priser

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing af vores biler fra DS. Det betyder først og fremmest, at du som udgangspunkt altid får både service, reparation og vedligeholdelse inkluderet i den månedlige ydelse. Når du vælger DS erhvervsleasing kan du derfor ånde lettet ud velvidende om, at de store, uforudsete regninger er noget, der snart vil høre fortiden til.

Er du nysgerrig på at høre mere om dine muligheder for DS erhvervsleasing? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi gør en dyd ud af at finde de bedste biler til vores erhvervskunder, ligesom vi også skræddersyer de enkelte leasingaftaler, så de passer til dine unikke behov.

 

 

1…
Læs mere