header brand page

Fiat

Fiat erhvervsleasing

Står du netop og skal til at vælge en eller flere firmabiler til virksomheden, men er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Med Fiat erhvervsleasing er du sikret kvalitetsbiler til fornuftige priser, der kan dække dit kørselsbehov i virksomheden til en fast, månedlig ydelse, så du igen kan fokusere på driften og udviklingen af dit firma.

Hos Arval har vi mere end 30 års erfaring inden for leasingbranchen, og vi kan derfor hjælpe dig med rådgivning inden for Fiat erhvervsleasing.

Hvorfor overveje erhvervsleasing af Fiat?

Fiat er en italiensk bilproducent med biler fordelt rundt i hele verden. Du kender derfor helt sikkert også nogen, der enten ejer eller har ejet en Fiat. Den store udbredelse på verdensplan er en klar indikator for den kvalitet, brugervenlighed og ikke mindst prisvenlighed, der følger med, når du vælger Fiat erhvervsleasing.

Hos Arval har vi samlet vores udvalg af Fiat modeller, der er klar til erhvervsleasing allerede i dag. Blandt vores biler kan du bl.a. vælge imellem flere forskellige:

  • Karosserityper - vælg imellem små og robuste bybiler eller store og rummelige station cars alt efter dine behov. Fiat tilbyder med sin alsidighed biler til ethvert formål.
  • Brændstofforbrug - biler fra Fiat fås både som traditionelle benzin- og dieselbiler, ligesom du også kan finde hybrid- og elbiler, der kan være med til at skabe en mere klimavenlig profil for din virksomhed.

Få en hverdag med stor fleksibilitet gennem vores Fiat 500 erhvervsleasing

Lige netop Fiat 500 er en model, der har markeret sig inden for dette brand. Den klassiske Fiat 500 er en såkaldt 3-dørs mikrobil, der egner sig helt perfekt til dig, der blot ønsker en økonomisk bil, som kan få dig nemt og hurtigt fra A til B. Med Fiat 500 erhvervsleasing kan du derfor få opfyldt dine kørselsbehov til en billig pris, som giver plads og luft i transportbudgettet, der kan bruges på andre poster - fx videreudviklingen af dit firma.

Find gode Fiat erhvervsleasing priser gennem Arval

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing af vores Fiat modeller. Det betyder også, at vi er villige til at gå langt for at skræddersy for aftaler, så de passer bedst muligt til dig og dine unikke behov. Når du vælger Fiat erhvervsleasing gennem Arval, kan du derfor se frem til flere gode fordele:

  • Reparation, service og vedligeholdelse inkluderet - du kan derfor se frem til en øget stabilitet i dit transportbudget, hvor uforudsete udgifter er noget, der snart vil høre fortiden til.
  • Stor fleksibilitet - Fiat erhvervsleasing giver dig mulighed for at udskifte din bil med jævne mellemrum, når dine behov løbende ændrer sig. Du vælger selv hvilken bindingsperiode, du ønsker i din aftale.

Har du spørgsmål til vores Fiat erhvervsleasing? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare alle dine spørgsmål vedrørende både de enkelte biler såvel som vores mange leasingaftaler. Vi har en stor passion for biler og gør altid en dyd ud af at sætte dine behov i centrum, så du ender med den helt rigtige firmabil.

1…
Læs mere