header brand page
Fiat

Fiat

Fiat er en af ​​Europas ældste bilproducenter. Moderselskabet Fiat Chrysler Automobiles inkluderer nogle af de bedst kendte bilmærker, herunder: Ferrari, Maserati, Jeep og Alfa Romeo. Primært fokuseret på det lille og kompakte marked, producerer Fiat biler der er funktionelle, lette at køre og økonomiske, samtidig med at de kan prale af italiensk flair og stil.

Med en bred vifte af modeller har Fiat serien noget for enhver smag. Den retro Fiat 500 er sandsynligvis den mest populære model. Og hvis du kan lide at føle solen i dit ansigt og vinden i dit hår, kan Fiat 500 cabriolet være lige det, du leder efter. 500L er en større femdørs hatchback, mens 500X er en robust kompakt crossover. Den populære Fiat Panda er en praktisk bybil med fem døre og et rummeligt bagagerum. Panda tilbydes også som en 4x4 og som city-cross - en stadig mere populær type bil, der kombinerer det praktiske ved en lille hatchback med SUV styling som er perfekt til byens jungle.

Fiat er en af ​​Europas ældste bilproducenter. Moderselskabet Fiat Chrysler Automobiles inkluderer nogle af de bedst kendte bilmærker, herunder: Ferrari, Maserati, Jeep og Alfa Romeo. Primært fokuseret på det lille og k…

Læs mere

Lignende tilbud