header brand page

Honda

Honda erhvervsleasing

En god firmabil er alfa og omega for at sikre en sikker og effektiv transport fra A til B, så du kan minimere tidsspild i virksomheden og dermed få forbedret din likviditet. Derfor er Honda erhvervsleasing også et oplagt valg for dig, der ønsker at få dækket dit daglige transportbehov til en fornuftig pris.

Hos Arval tilbyder vi Honda erhvervsleasing af en lang række forskellige modeller, som du kan finde inspiration til her på vores hjemmeside.

 

Derfor vælger mange erhvervsleasing af Honda

Honda er en japansk bilfabrikant, der gennem tiden har markeret sig særligt stærkt på deres solide og driftssikre biler. Den store driftssikkerhed er med til at gøre dem til et effektivt køretøj til alle slags formål, og med sikkerheden i top er der derfor ikke noget at klage over. Derudover har Honda et stort udvalg af mindre, mere kompakte biler, der egner sig perfekt til kørsel inde i storbyen.

Hos Arval finder du masser af spændende biler fra Honda, der adskiller sig fra hinanden på flere parametre:

  • Karosseritype - vælg imellem kompakte bybiler og store, rummelige SUV’er alt efter hvilket behov, du skal have dækket i dit arbejdsliv.
  • Brændstof - Honda tilbyder både traditionelle diesel- og benzinbiler, men ønsker du at udvikle din virksomhed i en mere CO2-neutral retning, kan du med fordel overveje deres hybrid- og elbiler.
  • Rummelighed - god plads og komfort er afgørende for dig, der skal have mulighed for at transportere flere ting rundt på dine køreture. Vær derfor opmærksom på bagagevolumen m.m., når du overvejer erhvervsleasing Honda som finansieringsform.

 

Vi tilbyder skarpe Honda erhvervsleasing priser

Hos Arval er kunden altid i fokus. Det betyder bl.a., at vi giver dig en unik mulighed for at skræddersy din Honda erhvervsleasing, så aftalen passer bedst til dine behov. Du kan fx regulere din aftale på baggrund af bindingsperiodens længde, dækningsgraden af dine forsikringer og meget andet, der kan være med til at sikre en god og stabil transportøkonomi i din virksomhed.

Med vores konkurrencedygtige Honda erhvervsleasing priser får du masser af fordele med i købet:

  • Fast månedlig udgift - gennem operationel leasing går du dækket både reparation, service og vedligeholdelse af din Honda, så du kan vinke farvel til store, uforudsete regninger.
  • Stor fleksibilitet - Honda erhvervsleasing giver dig mulighed for at skifte din Honda ud i takt med, at dine kørselsbehov ændrer sig over tid. Du kommer dermed ikke til at stå med et stort værditab, som det ellers vil være tilfældet med et bilkøb.

 

Har du brug for professionel rådgivning?

Det kan virke som et uoverskueligt projekt at skulle finde både den rigtige bil og leasingaftale - især hvis du kaster dig ud i erhvervsleasing for første gang. Derfor tilbyder vi altid professionel rådgivning til alle vores kunder, så du kan være sikker på at finde den bedste løsning, inden du beslutter dig for Honda erhvervsleasing.

Tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag, så du kan komme et skridt tættere på din kommende firmabil.

1…
Læs mere