header brand page
Hyundai

Hyundai

Med base i Sydkorea blev Hyundai grundlagt i 1967 og udgør sammen med Kia Hyundai Motor Group. Som én af verdens største bilproducenter, er de kendt for pålidelighed og overkommelige priser. Og med en fem års ubegrænset kilometergaranti som standard, har du ro i sindet velvidende, at hvis det værste skulle ske, vil du være dækket.

Uanset din livsstil og budget, har Hyundai et bredt udvalg af modeller fyldt med innovativ teknologi der passer til dig. Der findes et udvalg af hatchbacks - fra i10 4-dørs city supermini til i20 lille familie hatchback og i30 mellemstor familiebil, som fås i hatchback estate (Tourer) og coupé (Fastback) versioner. I40 er endnu mere rummelig og kan bestilles som en saloon eller en estate (Tourer).

For den miljøbevidste bruger er der en række modeller, der kombinerer avanceret teknologi med lavere eller nul-emissioner. IONIQ er en ny serie af familie saloon, der tilbyder et valg af en selvopladende hybrid, en plug-in hybrid eller 100% elektrisk. Og den prisvindende NEXO brændstofcelle-SUV producerer nul-emissioner uden at gå på kompromis med rummelighed, stil og bekvemmelighed.

For dem, der har brug for lidt mere plads, har Hyundai et bredt udvalg af SUV'er, crossovers og MPV´er. I den mindre ende af skalaen har den karakteristiske KONA et udvalg af 2-hjulet eller 4-hjulet, og der er endda en elektrisk version. Dernæst er den kompakte Tucson SUV, mens Sante Fe er en stor familie 4x4, der leveres med syv sæder som standard. I800 er det største køretøj i Hyundai's gruppe, der leverer både komfort og bekvemmelighed og er i stand til at transportere 8 personer såvel som bagage. Og hvis alt dette ikke er nok, har Hyundai på det højtydende marked sit 'N' undermærke. Født på racerbanen og konstrueret til at køre sjovt, er i30 hatchback og coupé samt Tucson alle tilgængelige som sportslige 'N' versioner.

Med base i Sydkorea blev Hyundai grundlagt i 1967 og udgør sammen med Kia Hyundai Motor Group. Som én af verdens største bilproducenter, er de kendt for pålidelighed og overkommelige priser. Og med en fem års ubegrænset…

Læs mere

Lignende tilbud