header brand page

Kia

Kia erhvervsleasing

Det er ikke mange år siden, Kia for alvor begyndte at blive et populært bilmærke her i Danmark, men der er ikke nogen tvivl om, at mærket er kommet for at blive.

Med et ry for at opbygge praktiske, overkommelige biler - bakket op af den berømte 7-års garanti på tværs af sortimentet - har Kia i de senere år gjort en indsats for at gå fra at være en budgetproducent i retning mod premium-segmentet af ​​markedet.

Derfor er en Kia også et sikkert valg, når vi taler erhvervsleasing.

Med et imponerende udvalg af køretøjer, der spænder over sjove bybiler helt op til store SUV'er, er der en Kia, der passer til enhver livsstil og ethvert erhvervsleasing budget.

Så uanset om du er på jagt efter en lille og smart bil, der er perfekt til at køre rundt i byerne, eller du har brug for en stor Kia, der kan fragte varer sikkert fra et sted til et andet, har vi en model, der passer til dit behov.

Erhvervsleasing af Kia hatchback

Når det handler om erhvervsleasing har Kia en række hatchbacks, du kan vælge imellem.

Lige fra den smarte Picanto bybil over den lidt større Rio supermini til mini-MPV Venga, der giver lidt mere plads.

Den mellemstore Ceed hatchback er desuden et af de mest populære køretøjer i sortimentet og vil være et godt valg, når du skal finde en Kia til erhvervsleasing.

Den stilfulde ProCeed viser, at du virkelig kan få det hele med coupé-flot udseende og sporty håndtering såvel et stort bagagerum.

Hvis du overvejer at erhvervslease en Kia Optima, får du en praktisk 4-dørs sedan, der også fås som Sportswagon til dem, der har brug for mere plads. Kig også på vores Stinger, der kombinerer det praktiske ved en familiebil med særprægede coupé-styling.

Med erhvervsleasing af en Kia er du sikker på at få en bil i høj kvalitet, der er praktisk og effektiv, og som giver dig utrolig meget for pengene.

SUV – erhvervsleasing af en crossover

Hvis du leder efter en SUV til erhvervsleasing har Kia også svaret.

Stonic er Kias iøjnefaldende lille urban crossover, mens den enormt populære Sportage kombinerer plads, alsidighed og funktionalitet med et lækkert design.

Den store Sorento SUV tilbyder et intelligent firehjulstræk samt syv sæder.

For en mere miljøvenlig løsning fås den stilfulde Niro kompakte crossover som en plug-in eller selvopladende hybrid, og der er endda en fuldt elektrisk version, der giver nul kørselsemission.

Og det er ikke alt.

Den 'milde hybrid' Sportage-model kombinerer en konventionel motor med et lille batteri, der øger motorens nedetid, hvilket fører til lavere emissioner.

Sådan fungerer erhvervsleasing af en Kia

Udover at kunne vælge mellem mange forskellige modeller, er det en god idé at forstå nærmere, hvordan erhvervsleasing af en Kia fungerer.

Først og fremmest skal du naturligvis vælge den model, du ønsker at køre rundt i.

Herefter skal du vælge, hvor mange måneder du har lyst til at erhvervslease din Kia, og her er det en god idé at tænke over, hvordan økonomi og fremtid ser ud om nogle år.

Du skal også vælge, hvor mange kilometer du forventer at køre om. Her er det en god idé at være realistisk, så du får den rigtige erhvervsleasing aftale for din Kia.

Her hos Arval har vi gjort det muligt for dig at vælge mellem forskellige antal kilometer, så du kan få den aftale, der passer til dig, når du erhvervsleaser din Kia.

Hvad koster erhvervsleasing af KIA?

Det er ikke til at give en fast pris på erhvervsleasing af en Kia, men vi kan give dig optimal rådgivning, når du skal vælge din aftale og bil.

Kontakt os for en snak om de mange forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal erhvervslease en Kia. Lad os tage en dialog om de ting, der er vigtigst for dig, når du skal vælge leasingaftale og finde den Kia, der passer bedst til dit behov.

For når vi forstår dit behov, fører det os i sidste ende frem til prisen, der hos Arval altid er gennemskuelig, når vi taler erhvervsleasing af en Kia. Du kan være sikker på, at du får en skarp pris og et rigtig godt tilbud.

Du kan prøve dig frem med de forskellige Kia modeller her.

1…
Læs mere