header brand page
kia brand

Kia

En del af den sydkoreanske Hyundai-gruppe ankom Kia til Storbritannien i 1991. Med et ry for at opbygge praktiske, overkommelige biler - bakket op af den berømte 7-års garanti på tværs af sortimentet - har Kia i de senere år gjort en indsats for at gå fra at være ses som en budgetproducent i retning af premium-slutningen af ​​markedet. Med et imponerende udvalg af køretøjer, der spænder over sjove bybiler helt op til store SUV'er, er der en Kia, der passer til enhver livsstil og ethvert budget.

Kia har en række hatchbacks at vælge imellem - fra den smarte Picanto bybil og lidt større Rio supermini til mini-MPV Venga, der giver lidt mere plads. Den mellemstore Ceed hatchback er et af de mest populære køretøjer i sortimentet og kommer også som en ejendom (Ceed Sportswagon), mens den stilfulde ProCeed-ejendom viser, at du virkelig kan få det hele med coupé-flot udseende og sporty håndtering såvel som enorme mængder bagagerum. Optima er en praktisk 4-dørs sedan, der også fås som en ejendom (Sportswagon) til dem, der har brug for mere plads, mens Stinger er Kias 'executive saloon, der kombinerer det praktiske ved en familiebil med særprægede coupé-styling.

Hvis du leder efter en SUV, kan Kia give svaret. Stonic er Kias iøjnefaldende lille urban crossover, mens den enormt populære Sportage kombinerer plads, alsidighed og funktionalitet med et glat design. Øverst i rækken tilbyder den store Sorento SUV intelligent firehjulstræk samt syv sæder. For en mere miljøvenlig løsning fås den stilfulde Niro kompakte crossover som en plug-in eller selvopladende hybrid, og der er endda en fuldt elektrisk version, der giver nul kørselsemission. Og det er ikke alt. Den 'milde hybrid' Sportage-model kombinerer en konventionel motor med et lille batteri, der øger motorens nedetid, hvilket fører til lavere emissioner.

/*-->*/ /*-->*/ /*-->*/ /*-->*/ En del af den sydkoreanske…

Læs mere