header brand page

Land Rover

Land Rover erhvervsleasing

En god firmabil er en vigtig investering for din virksomhed, og derfor kan det være en god idé at bruge god tid på at finde både den rette bil og ikke mindst en leasingaftale, der giver dig stor fleksibilitet i hverdagen. Med Land Rover erhvervsleasing får du mulighed for at få en robust og rummelig firmabil til en fast, månedlig ydelse.

Hos Arval har vi over 30 års erfaring med at hjælpe erhvervskunder som dig med at finde den helt perfekte firmabil. Vi står derfor klar til at rådgive dig om både stort og småt, så du kan blive klar til din fremtidige Land Rover erhvervsleasing.

Få inspiration til erhvervsleasing af Land Rover

Land Rover er et britisk bilmærke, der officielt blev grundlagt tilbage i 1978. Den første Land Rover stammer dog helt tilbage fra 1948, hvor den blev produceret til jord- og skovbrug. Samtlige biler inden for dette mærke er firhjulstrækkere, og derfor har Land Rover formået at opbygge et solidt ry med deres robuste køretøjer, der kan klare al slags vejr og terræn. Det er et af de helt store karakteristika inden for dette brand, der derudover også løbende holder fingeren på pulsen, når det kommer til diverse opgraderinger af motorer, ny teknologi og meget andet. Med Land Rover erhvervsleasing er du derfor sikker på at få et køretøj, der kan bistå dig gennem mange udfordringer.

Vi udbyder Land Rover Discovery Sport erhvervsleasing

Et af de mere udbredte modeller inden for dette ikoniske mærke er bl.a. Land Rover Discovery Sport, der er en rummelig og kompakt SUV:

  • Stor rummelighed - denne model skiller sig ud fra mængden på baggrund af sin store rummelighed, der giver den 5+2 sæder og en stor volumen med masser af plads til opbevaring.
  • Egnet til svært terræn - når du vælger Land Rover Discovery Sport erhvervsleasing, kan du se frem til en firmabil, der ikke lader sig knække af sine udfordrende omgivelser - fx med en forbedret trækevne, indikator for vadedybe i kørsel i vand og mange andre fede værktøjer.
  • Inddragelse af ny teknologi - med nye, moderne køreassistentsystemer får du løftet den samlede køreoplevelse i denne model, der gør det mere sikkert at færdes ude i alt lige fra svært terræn til tæt trafik.
  • Lækkert design - det ikoniske design får du stadig i denne optimerede udgave, der alt i alt giver dig en lækker bil at køre i både gennem by og landevej.

Få skarpe Land Rover erhvervsleasing priser hos Arval

Enhver virksomhed har sine egne behov - og det gør sig i den grad også gældende, når det kommer til at skulle dække transportbehovet. Netop derfor tilbyder vi hos Arval skræddersyede leasingaftaler til både små og store virksomheder, så du kan få mest muligt ud af din Land Rover erhvervsleasing. Vi tilbyder operationel leasing, der inkluderer alle udgifter i forbindelse med service, vedligeholdelse og reparation, så du kan få en stabil økonomi i virksomheden.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for Land Rover erhvervsleasing.

1…
Læs mere