header brand page

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz erhvervsleasing

Har du længe og gået og overvejet, hvorvidt du skal vælge Arvals erhvervsleasing som kommende finansieringsform til firmabilen?

I så fald vil du ikke være den eneste.

Mercedes-Benz erhvervsleasing er i dag en populær løsning for rigtig mange virksomheder, og hos Arval har vi flere modeller til rådighed for erhvervskunder som dig, der ønsker at få lease en Mercedes-Benz som firmabil.

Det tyske bilmærk, der blev grundlagt helt tilbage i 1927, giver dig lækker komfort og står den dag i knivskarpt på den tyske kvalitet.

Glæd dig til at opleve en bil i særklasse

Der hersker derfor ingen tvivl om, at Mercedes-Benz har formået at skabe sig et fantastisk ry som en luksusbil, der kan give dig en fantastisk køreoplevelse i alle slags forhold.

Med Mercedes-Benz erhvervsleasing kan du glæde dig til:

  • Lækkert design - en stilfuld elegance er helt karakteristisk for enhver af vores Mercedes- Benz’, og det gælder i øvrigt både bilens interiør såvel som eksteriør.
  • Innovative sikkerhedsløsninger - vær tryg i din bil med diverse køreassistentsystemer og inddragelse af den nyeste teknologi inden for sikkerhed.
  • Høj performance - mærk adrenalinens sus igennem kroppen, når du trykker på speederen og mærker bilens hestekræfter arbejde for dig.

Når du vælger at erhvervslease en Mercedes-Benz, kan du vælge imellem flere modeller - alt lige fra en cabriolet til en stor og rummelig SUV eller station car.

Priser på Mercedes-Benz erhvervsleasing

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil have en Mercedes-Benz som en del af din firmaflåde, skal du være opmærksom på, at der er flere faktorer, der påvirker priserne:

  • Bilmodel - først og fremmest afhænger prisen på erhvervsleasing naturligvis af den pågældende bilmodel, som du ønsker at lease. Mercedes-Benz har mange modeller, der varierer i størrelse, motorkraft og dermed også afgifter og udgifter i det lange løb, der alt sammen er med til at påvirke den månedlige ydelse af din erhvervsleasingaftale.
  • Leasingperiode - jo længere en leasingperiode, du vælger, des billigere en aftale kan du som oftest få. Derfor må du afveje, hvor stor en fleksibilitet du ønsker.
  • Udbetaling - når du vælger Mercedes-Benz erhvervsleasing, vil du ofte skulle lægge en sum penge som udbetaling. Det er også noget af det, der er med til at påvirke prisen på den samlede aftale. Nogle aftaler kan dog indgås uden udbetaling - til gengæld medfølger der her ofte en længere bindingsperiode eller lignende på bil.

Hvilken Mercedes-Benz erhvervsleasingaftale skal du vælge?

Når du vælger Mercedes-Benz erhvervsleasing, er der et væld af forskellige former for aftaler, som du kan vælge imellem. Det kan derfor godt være svært at finde hoved og hale i det på egen hånd - især hvis du er presset på tid.

Derfor står vores dygtige eksperter hos Arval klar til at give dig den allerbedste rådgivning om både bilmodeller og vores leasing priser. På den måde bliver du klædt godt på til at træffe et fornuftigt valg omkring din kommende Mercedes-Benz erhvervsleasingaftale.

1…
Læs mere