header brand page

Mini

Mini erhvervsleasing

Småt er godt - sådan lyder i hvert fald et gammelt ordsprog. Faktisk kan småt være mere end rigeligt til at dække dine behov i virksomheden, hvor der kan være mange penge at spare ved at have en lille og kompakt firmabil. Netop derfor kan det være oplagt at undersøge dine muligheder for Mini erhvervsleasing, som vi tilbyder her hos Arval.

Hos Arval har vi over 30 års erfaring inden for bil- og leasingbranchen. Vi kender derfor bilernes egenskaber og de enkelte leasingaftaler ind og ud, og vi kan derfor hjælpe dig godt på vej et skridt tættere mod Mini erhvervsleasing.

Hvorfor vælge erhvervsleasing af Mini?

Mini er et britisk bilmærke, der i dag ejes af BMW. De har gennem tiden specialiseret sig i at producere små biler med blot to døre men har senere hen udvidet deres sortiment til også at bestå af lidt større biler såsom SUV’er og station cars. Mærket er i sig selv meget karakteristisk, og du vil derfor uden tvivl skille dig ud fra mængden, hvis du vælger Mini erhvervsleasing af din næste firmabil. I dag har de også udviklet mere klimaneutrale modeller, og du kan fx få den ikoniske Mini Cooper som en smart elbil med automatgear, der egner sig helt perfekt til bykørsel.

Vi tilbyder Mini Cooper erhvervsleasing

Du kender sikkert allerede Mini Cooper, der er en legendarisk bil inden for dette mærke. Du skal ikke lade dig narre af den lille størrelse, for disse biler kan nemlig bryste sig af at have en udsøgt performance, der bl.a. giver en god acceleration ude på vejene.

I dag er udvalget af Mini Coopers desuden udvidet til at dække flere forskellige:

  • Modeller - vælg imellem en cabriolet eller en almindelig, lukket 2- eller 3-dørs Mini, der egner sig til hvert deres formål.
  • Brændstofforbrug - de fleste biler kører fortsat på almindeligt brændstof som benzin eller diesel, mens nye, miljøvenlige modeller også er at finde på markedet. Husk at undersøge rækkevidden på de enkelte biler, så du er sikker på at finde den optimale Mini Cooper, der lever op til dine forventninger i hverdagen.

Bliv klogere på vores skræddersyede Mini erhvervsleasing priser

Det er godt givet ud at sætte sig grundigt ind i dine muligheder for Mini erhvervsleasing, inden du træffer den endelige beslutning. Hos Arval står vi dog altid klar til at give dig den bedste vejledning, så du er sikker på at få den helt rigtige firmabil med hjem.

Vores Mini erhvervsleasing priser er meget varierende. Som udgangspunkt tilbyder vi operationel leasing af vores modeller, hvilket betyder, at du får både reparation, service og vedligeholdelse inkluderet i den månedlige ydelse. Det giver ro på økonomien i din virksomhed og giver overskud til at fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Derudover giver Mini erhvervsleasing dig en fantastisk fleksibilitet, idet du altid kan skifte din bil ud, når bindingsperioden udløber - helt uden at miste penge på det, som du vil gøre, hvis det var et ordinært bilkøb.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

1…
Læs mere