header brand page

Mitsubishi

Mitsubishi erhvervsleasing

For at sikre en nem og effektiv drift af din virksomhed er det ganske afgørende, at der er ro på transportbudgettet. Det får du gennem Mitsubishi erhvervsleasing, hvor du kan få dækket både dit eget og dine ansattes transportbehov, så I kan forbedre jeres likviditet og ikke mindst opnå en større fleksibilitet i hverdagen.

Hos Arval kan du finde masser af inspiration til din kommende Mitsubishi erhvervsleasing. Vi har over 30 års erfaring inden for leasingbranchen og har derfor et indgående kendskab til både de enkelte Mitsubishi modeller såvel som vores mange leasingaftaler.

Hvorfor vælge erhvervsleasing af Mitsubishi?

Det kommer bag på mange, at den japanske bilproducent faktisk blev grundlagt helt tilbage i 1870 og derfor har over 100 års erfaring bag sig, når det kommer til produktion af biler i en udsøgt kvalitet. Netop derfor er Mitsubishi erhvervsleasing et oplagt valg til en kommende firmabil, hvis du ønsker en høj grad af funktionalitet og kvalitet, altså kort fortalt: en bil, som du kan stole på. Den gode driftssikkerhed er bl.a. noget af det, der har gjort den til et populært valgt for mange bilejere verden over.

Undersøg dine muligheder for erhvervsleasing af Mitsubishi Clipse Cross

Et af de mere fremtrædende modeller inden for mærket Mitsubishi er bl.a. Mitsubishi Clipse Cross, der er en klassisk, rummelig SUV. Karakteristikaene for denne model er:

  • Høj grad af sikkerhed - modellen har vundet utallige sikkerhedstests og takket være en effektiv inddragelse af nye, innovative teknologier, scorer denne bil toppoints, når det kommer til sikkerhed.
  • Performance - med en kraftig motor og mulighed for firhjulstræk er det en bil, der egner sig helt perfekt til at komme rundt med i selv barsk terræn eller udfordrende vejrforhold.
  • Sportsligt design - med erhvervsleasing af Mitsubishi Clipse Cross får du et luksuriøst og sportsligt design med skarpe linjer, der tilføjer bilen ekstra finesse.

Vi tilbyder varierende Mitsubishi erhvervsleasing priser

Hos Arval går vi meget op i at finde de bedste løsninger til vores kunder. Netop derfor skræddersyer vi vores Mitsubishi erhvervsleasing til dine unikke behov, så du kan opnå optimale transportbetingelser til en fast pris, der ikke sætter din virksomhedsøkonomi over styr. Vi tilbyder operationel leasing, hvilket giver dig en lang række fordele:

  • Service, reparation og vedligeholdelse inkluderet - du kan vinke farvel til dyre, uforudsete udgifter, for alt dette er inkluderet i vores leasingaftaler. Det betyder, at du kan få ro over dit transportbudget og fokusere på at bruge din energi andetsteds.
  • Stor fleksibilitet - når du vælger Mitsubishi erhvervsleasing, får du samtidig gavn af en større fleksibilitet både nu og på længere sigt. Skulle dine transportbehov nemlig ændre sig, har du mulighed for at skifte din bil ud, når bindingsperioden udløber. I modsætning til et bilkøb undgår du et værditab, når du skiller dig af med din Mitsubishi.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for Mitsubishi erhvervsleasing? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig professionel rådgivning om de mange muligheder.

1…
Læs mere