header brand page

Nissan

Nissan erhvervsleasing

Er du på udkig efter en god og funktionel firmabil til dig eller dine ansatte, som kan dække jeres kørselsbehov i det daglige? Uanset hvad jeres unikke behov måtte være i virksomheden, kan du helt sikkert finde en god løsning gennem Nissan erhvervsleasing, som vi tilbyder her på siden.

Hos Arval har vi forsynet både små og store erhvervskunder med firmabiler gennem en periode på 30 år, og vi har derfor om nogen forstand på at sikre os, at du ender med den helt rette bil og leasingaftale.

Derfor falder valget ofte på erhvervsleasing af Nissan

Nissan er et japansk bilmærke, der blev stiftet helt tilbage i 1914. I dag er det et kæmpe mærke inden for bilindustrien med flere kendte modeller på markedet - heriblandt Nissan Quashqai. Biler fra Nissan er kendt for deres udsøgte kvalitet med sans for enhver detalje, ligesom de også har været gode til at inddrage den nyeste teknologi til løbende at opgradere deres modeller. Gennem Nissan erhvervsleasing kan du fx få gavn af et stort udvalg af køre- og parkeringsassistenter, der kan aflaste dig under din kørsel og ikke mindst øge din sikkerhed ude i trafikken.

Gør som så mange andre - overvej en Nissan Quashqai erhvervsleasing

Nissan Quashqai har to år i træk formået at vinde titlen som årets bedste SUV og er derudover også Danmarks mest populære SUV. Faktisk er denne model en såkaldt crossover, der krydser en klassisk SUV med rummeligheden i en station car. Der er derfor god grund til, hvorfor du bør overveje Nissan Quashqai erhvervsleasing. Du kan nemlig se frem til mange fordele som:

  • Fantastisk ydeevne - denne model har et godt vejgreb, der sikrer en behagelig og sikker kørsel på forskelligt terræn.
  • Lækkert design - både bilens interiør og eksteriør er gennemført ned til den mindste detalje, så du kan nyde en køretur i særklasse.
  • Ny teknologi - med en effektiv inddragelse af nye, innovative løsninger, får du masser af lækre køreassistentsystemer ved hånden, der kan agere som et ekstra sæt øjne ude på vejen og aflaste dig i den daglige transport.

Vi hjælper dig på at blive klogere på vores Nissan erhvervsleasing priser

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing for alle vores erhvervskunder. Det betyder, at du får en lang række fordele, når du vælger Nissan erhversleasing gennem os:

  • Reparation, service og vedligeholdelse inkluderet - alt dette får du dækket i den faste, månedlige ydelse. Du kan derfor nemt lægge fremtidens transportbudget i virksomheden uden at frygte dyre, uforudsete udgifter fremover.
  • Undgå værditab på bilen - når du vælger Nissan erhvervsleasing, er du samtidig med til at sikre dig selv og din virksomhed en øget fleksibilitet, idet du kan udskifte din bil med en ny model uden at stå med et stort værditab på den anden side.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for Nissan erhvervsleasing? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig den bedste vejledning forud for valget af din kommende firmabil.

1…
Læs mere