header brand page

Opel

Opel erhvervsleasing

For mange mennesker er Opel måske ikke et at de første mærker, man tænker på, når det handler om bilfirmaer og erhvervsleasing.

Men det er faktisk en skam, for franske Opel har en lang række forskellige biler og modeller i deres portefølje, og her er noget til enhver smag, branche og behov.

Når det kommer til erhvervsleasing af en Opel, tilbyder vi en bred vifte af modeller, der spænder helt fra de mindste bybiler til store, stærke varevogne, der kan klare en masse slid i nogen af de hårdere og mere fysiske brancher.

Der er altså med andre ord en Opel til dig og din virksomhed, når du er på udkig efter en god erhvervsleasing aftale.

Erhvervsleasing af de klassiske Opel-modeller

Der findes som sagt mange forskellige Opel, og derfor er det en god idé at have lidt kendskab til mærket, inden du besluttet dig for en model.

Erhvervsleasing af en Opel kan være helt klassisk og gå i retning af de kendte hatchback-modeller som Corsa og Astra, der er sikre valg med masser af komfort.

Begge disse biler er meget populære familiebiler, hvor der er plads til lidt af hvert og er biler, der kommer i forskellige størrelser. Corsa kommer både i tre- og fem-dørsversioner, mens Astra tilbyder lidt mere plads og endda fås som Sports Tourer-modellen.

Kom rundt i byen med en Opel

Hvis du har brug for at erhvervslease en Opel for at bevæge dig rundt i byen, er der dog nogle endnu mindre modeller, der bør fange dit øje.

Opel Adam er en bybil fyldt med personlighed, der også sagtens kan fungere som firmabil på en Opel-erhvervsleasingaftale.

Opel Viva er også perfekt, hvis du skal køre rundt i de snævre gader, og hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden, kombinerer Viva Rocks alt det sjove og praktiske ved en bybil med SUV-styling.

Erhvervsleasing af Opel Vivaro Enjoy – den perfekte rummelige varevogn

Hvis du arbejder inden for en branche, hvor du har behov for at transportere varer rundt om i landet, bør du kigge mod at erhvervslease en Opel Vivaro Enjoy.

Det er ikke ofte, du ser en så robust varevogn, men her har Opel virkelig ramt plet med en rummelig varevogn, der er et sikkert hit, når du har brug for at bringe gods fra A til B.  

Når du erhvervsleaser en Opel, kan du helt selv bestemme, hvor mange kilometer du vil have inkluderet i aftalen. Hos Arval tager vi nemlig højde for, hvor meget du kører i løbet af et år og laver leasingsaftalen ud fra det.

Hvad koster erhvervsleasing af en Opel?

Det forholder sig sådan med erhvervsleasing af en Opel, at prisen altid kommer til at afhænge af de forskellige valg, du træffer.

Når du skal finde den lease, der passer bedst til din situation, har det betydning hvilken Opel-model, du vælger.

Desuden spiller antallet af kilometer om året, længden af selve erhvervsleasingaftalen samt hvor stor udbetaling du lægger, også ind på prisen, når du erhvervsleaser din Opel.

Hos Arval har vi mange års erfaring med Opel-erhvervsleasing, så du kan roligt kontakte os for en uforpligtende snak om erhvervsleasing. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og kan hjælpe dig med at finde den helt rette Opel

1…
Læs mere