header brand page
opel logo

Opel

En del af den franske PSA-gruppe, der inkluderer Peugeot, Citroën og Opel. Producerer en bred vifte af modeller, der kombinerer praktisk brug med god værdi for pengene, og der er en Opel, der passer til enhver livsstil og ethvert budget.

Opel-serien starter med Adam, en adræt bybil, der er fyldt med personlighed, mens Viva er en urban byløb, der tilbyder store bilfunktioner med lille biløkonomi - og hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden, Viva Rocks kombinerer alt det sjove og praktiske ved en bybil med SUV-styling. Opels hatchbacks behøver egentlig ikke nogen introduktion - den stadigt populære Corsa har både tre- og fem-dørsversioner, mens Astra tilbyder lidt mere plads og endda fås som en ejendom i Sports Tourer-modellen.

Insignia Grand Sport er en luksuriøs og stilfuld executive-salon, og Sports Tourer-versionen er en ejendom, der har plads til hele familien. Du bliver forkælet med valg med Vauxhalls crossovers og SUV'er - i den mindre ende af skalaen er Crossland X en stilfuld urban crossover, og mens Mokka X måske ser meget ens ud, er den lidt større og har valgfri firehjulstræk. Grandland X er den største SUV i serien og fås som en plug-in hybrid. Vauxhall MPV-serien har sandsynligvis en model, der passer til dine behov. Combo Life er en praktisk transportør, der fås med enten fem eller syv sæder, mens Vivaro Life er Opels luksuriøse familievenlige personbil med op til ni sæder og generøs bagagerum.

/*-->*/ /*-->*/ /*-->*/ /*-->*/ /*-->*…

Læs mere