header brand page

Peugeot

Peugeot erhvervsleasing

Når det kommer til erhvervsleasing af en Peugeot, er der mange forskellige muligheder, og det betyder blandt andet også, at der er en flot Peugeot til alle forskellige brancher, ønsker og behov.

Peugeot er et respekteret og kendt mærke, og bilproducenten har i årtier leveret biler til det danske marked. Når du erhvervsleaser en Peugeot, kan du derfor forvente at køre i en stabil, solid bil uden alt for meget lir.

Der findes naturligvis flere forskellige modeller, så der er tale om et alsidigt mærke, der altid kan levere en Peugeot til erhvervsleasing, uanset hvilket behov du må have.

Erhvervsleasing af den populære Peugeot 508

Hvis du er på udkig efter erhvervsleasing af en Peugeot 508, forstår vi dig godt.

Peugeot 508 er en stor og rummelig stationcar, der giver optimal kørekomfort, og som kan bringe dig rundt i landet på de lange ture men bestemt også, hvis der kun er tale om en smuttur i det lokale område.

Der er masser muligheder med denne populære Peugeot-model, og når først du har prøvet at sidde bag rattet i en Peugeot 508, vil du forstå, hvorfor den er så populær.

En Peugeot 508 som firmabil er det perfekte valg til den kørende sælger, til chefen, til ejendomsmægleren og selvfølgelig også mange andre.

Det er en bil, der giver dig den nødvendige komfort og følelse af luksus, og som giver dig masser af køreglæde og en ro, når du sætter dig bag rattet.

Erhvervsleasing af andre Peugeot-modeller

Er du ikke interesseret i den populære Peugeot 508, har vi masser af andre muligheder.  

Når du skal erhvervslease en Peugeot, findes der mange forskellige modeller, så der er noget for enhver branche og enhver smag. Det er bare at kigge efter og finde den Peugeot-model, der passer bedst til dit erhvervsleasing-eventyr.

Modellerne for Peugeot starter ved 108 og går så videre til 208 og 308. De forskellige modeller bliver større og større, og der findes også forskellige versioner af dem alle.

Nogle af modellerne kan du også få som hybridbil, hvilket er en løsning, der bliver mere og mere populær. Når du erhvervsleaser en Peugeot hybridbil, kan du mange penge på benzin og samtidig være med til at gøre noget godt for miljøet.

Hvis du er på udkig efter en stor og god varevogn, kan erhvervsleasing af en Peugeot Partner være en god løsning.

Her får du en stor og smart varevogn, hvor der er masser af plads, og derfor er den også et populært valg erhvervsdrivende, der har brug for at kunne køre varer og gods rundt om i landet.

Hvor meget koster erhvervsleasing af Peugeot?

Der er som altid mange forskellige faktorer, der spiller ind, når det kommer til at prisen på erhvervsleasing af en Peugeot.

Hos Arval har vi transparente priser på erhvervsleasing, og det gør os til et populært valg, når firmaer skal vælge deres leasingselskab.

Hos Arval kan du blandt andet selv være med til at bestemme perioden for din lease, hvor mange kilometer du har brug for at køre om året, og så naturligvis også den Peugeot-model, som du ønsker at erhvervslease hos os.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige Peugeot til dit firma.

1…
Læs mere