header brand page

Seat

SEAT erhvervsleasing

Er du på udkig efter en eller flere firmabiler til enten dig selv eller dine ansatte i virksomheden? Så bør du tage et nærmere kig på SEAT erhvervsleasing som en økonomisk finansieringsform for din kommende firmabil. Gennem erhvervsleasing får du nemlig en lang række økonomiske fordele og en stor fleksibilitet i virksomheden.

Hos Arval tilbyder vi SEAT erhvervsleasing af et stort udvalg af biler og en lang række forskellige leasingaftaler, så du kan få leaset din kommende SEAT til en god pris.

 

Overvejer du erhvervsleasing af en SEAT Leon, Arona eller en helt tredje model?

SEAT er en anerkendt, spansk bilproducent, der leverer biler på verdensplan i en fantastisk kvalitet. På vores hjemmeside har vi samlet vores udvalg af biler fra SEAT, der spænder vidt imellem flere forskellige kategorier:

  • Karosseritype - vælg imellem små hatchbacks, rummelige station cars eller store SUV’er alt efter dine behov i hverdagen.
  • Brændstof og forbrug - SEAT er for alvor kommet på banen med lanceringen af en lang række miljøvenlige biler og har også enkelte hybridmodeller og elbiler.
  • Design - vores modeller fås i flere skarpe design, der gør det endnu sjovere at køre bil i hverdagen.

Et af de mere populære modeller er klassikeren SEAT Leon, der udover at være yderst miljøvenlig i sit forbrug også er knivskarp på at inkludere de nyeste teknologier. Gennem erhvervsleasing af SEAT Leon får du derfor glæde af innovative sikkerhedssystemer, assistentsystemer og ikke mindst SEAT connect, der gør det nemt at tilkoble din mobil gennem en simpel app.

 

Vi har skarpe priser på erhvervsleasing af din næste SEAT

Inden du lægger dit transportbudget for virksomheden, kan det være en god idé at se nærmere på de forskellige leasingaftaler, vi kan tilbyde dig her hos Arval. Vi gør nemlig en dyd ud af at tilpasse vores SEAT erhvervsleasing til dig og dine behov, så du kan opnå bedst mulig likviditet og ikke mindst have en stabil økonomi i din virksomhed.

Derfor tilbyder vi forskellige erhvervsleasing SEAT priser til både små og store virksomheder, hvor du får en lang række fordele inkluderet i den månedlige ydelse:

  • Service, vedligeholdelse og reparation - når du leaser din SEAT Leon eller andre modeller gennem Arval, får du både service, vedligeholdelse og reparation inkluderet i prisen. Du kan derfor sove roligt om natten velvidende om, at du ikke vågner op til en stor ekstraregning.
  • Dækning af grøn ejerafgift - den grønne ejerafgift er også inkluderet i den månedlige ydelse.
  • Forsikring og ulykkesstyring - vi holder hånden under dig og din bil, og du kan derfor tilkøbe forskellige udvidelser af din forsikring, når du vælger SEAT erhvervsleasing.

 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Der er mange gode fordele ved at vælge SEAT erhvervsleasing gennem os. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring inden for leasingbranchen, og vi kan derfor uden tvivl besvare alle dine spørgsmål vedrørende de enkelte biler og ikke mindst leasingaftaler. Har du derfor brug for professionel rådgivning forud for din erhvervsleasing af SEAT, er du altid velkommen til at kontakte os.

1…
Læs mere