header brand page

Skoda

Skoda erhvervsleasing

Her hos Arval har vi et flot udvalg af forskellige Skoda modeller til erhvervsleasing, så du kan finde den model, der passer ind i din branche og jeres budget.

Skoda er et tjekkisk bilmærke, der i de seneste år er blevet mere og mere populært på grund af deres høje kvalitet samt rummelige og praktiske biler.

Så hvis du er på udkig efter erhvervsleasing af en Skoda til din virksomhed, kan vi sagtens forstå, du vælger netop denne bil.

Hos Arval har vi en bred vifte af forskellige Skoda-modeller, og fælles for dem alle er, at det er biler med masser af plads, uanset om du har brug for bilen til arbejde til varetransport eller skal bringe familien rundt om i landet.

En behagelig bil til de lange ture

Hvis du er i en branche, der kræver, at du kører mange kilometer hver dag, er det vigtigt, at du vælger en bil, der er behagelig at sidde i, og hvor der er plads til en masse ting.

Til de behov vil en Skoda Superb være et klogt og sikkert valg til erhvervsleasing. Når du erhvervsleaser en Skoda Superb, får du nemlig en flot og rummelig sedan, hvor du ikke skal bekymre dig over mangel på plads.

Samtidig er der også skruet op for komforten med denne model, og derfor vil du uden tvivl opleve en bil, der virkelig giver dig stor køreglæde.

Her hos Arval finder du blandt andet en Skoda Superb som hybridbil, hvilket som et ekstra plus vil kunne spare dig masser af penge på benzinregningen.

Få plads til mere med erhvervsleasing af Skoda Kodiaq

Er du i en branche, hvor du skal have en del flere ting med dig rundt, kan du vælge at erhvervslease en Skoda Kodiaq.

Denne flotte og kompakte SUV vil uden tvivl øge din køreglæde, og derfor er erhvervsleasing af en Skoda Kodiaq et sikkert valg, når du skal transportere ting fra A til B.

Det er samtidig en familievenlig bil, der fås med både 5 og 7 syv sæder og kommer med et stort bagagerum med plads til det hele.

Hvad koster det at erhvervslease en Skoda?

Her hos Arval er vi udmærket klar over, at der er stor forskel på de forskellige behov, når det kommer til erhvervsleasing.

Derfor tilbyder vi flere forskellige Skoda-modeller til firmaleasing, ligesom vi også giver dig en mulighed for selv at vælge leasingperioden såvel som antallet af kilometer, du har behov for at kunne køre årligt.

Alle disse forskellige faktorer spiller ind, når du skal finde prisen på erhvervsleasing af din Skoda.

Hvis der på et tidspunkt er noget, du er i tvivl om, er du mere end velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Efter årtier i branchen er vi klar til at give dig kyndig rådgivning.

1…
Læs mere