header brand page

Volkswagen

VW erhvervsleasing

Hvis du er på udkig efter den perfekte bil til erhvervsleasing, er VW et virkelig godt mærke at se nærmere på.

VW er nemlig et rigtig godt bud, når det handler om erhvervsleasing, da der her er tale om en tysk kvalitetsproducent.

Her leveres ikke kun fremragende biler men også et hav af modeller, så der er biler til alverdens forskellige brancher og behov, når du leder efter erhvervsleasing en VW.

Erhvervsleasing af VW til mange forskellige brancher

Der er naturligvis stor forskel på, hvilken VW der er bedst at erhvervslease for dig og dit firma.

I mange tilfælde afhænger valget af, hvilken branche du arbejder.

Der er for eksempel brancher, hvor det giver god mening af have en lille, kompakt bybil, der er nem at parkere, køre rundt og som er billig i brændstof.

Hertil er en VW Up! Et rigtig godt valg, da det er en skøn og smart lille bil, der kommer let rundt i de snævre gader og aldrig er svær at parkere.

Hvis du har brug for mere komfort og plads, er en VW Passat et sikkert valg.

Bilen er i det private kendt for at være en formidabel familiebil, men som kørende sælger eller i andre brancher, hvor der skal køres mange kilometer hvert år, findes der næppe en mere brugervenlig bil til erhvervsleasing end en VW Passat.

Erhvervsleasing af VW Transporter og VW Tiguan

For de brancher, hvor der er brug for ekstra store køretøjer, og der skal være lidt ekstra plads, er der også nogle større modeller inden for VW til erhvervsleasing, som du med fordel kan tage et nærmere kig på.

Til dig, der skal køre med mange varer og leder efter en varevogn, er erhvervsleasing af en VW Transporter det oplagte valg. Ligeledes er en VW Crafter også en god og prisbevidst løsning.

Erhvervsleasing af VW Tiguan er perfekt, hvis du har brug for en stor og rummelig SUV, der både kan bruges i byen og på de længere ture.

Uanset hvilken branche du er i, er det nemt at finde en passende VW til erhvervsleasing.

På den måde kan du nemmere regne med den månedlige ydelse, og du får mulighed for at lease en bil ud fra de behov, du og din virksomhed står med lige nu.

Priser på erhvervsleasing af VW

Noget af det, der naturligvis betyder noget for dig, er prisen på erhvervsleasing af VW.

Når prisen på erhvervsleasing skal udregnes, spiller mange forskellige faktorer ind. Det afhænger i første omgang af hvilken model VW, du vælger.

Dernæst skal du vælge hvor mange årlige kilometer, du ønsker at have med din erhvervsleasing aftale, og prisen kommer også til at afhænge af leasingens længde samt andre faktorer.

Her hos Arval kan vi derfor besvare alle dine spørgsmål vedrørende erhvervsleasing af en VW, så du kan få den aftale, der passer bedst ind i dit arbejdsliv og samtidig med det budget, du har til rådighed.

1…
Læs mere