header brand page

Volvo

Volvo erhvervsleasing

Er du selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, eller har du mange ansatte under dig i en større virksomhed og søger i den forbindelse en eller flere firmabiler? Så bør du helt sikkert overveje at erhvervslease en Volvo, som kan give dig god kvalitet og kørekomfort i hverdagen.

I dag vælger flere og flere virksomheder at ty til erhvervsleasing af en Volvo - og det er der god grund til. Du kan nemlig vælge imellem mange forskellige priser, så du kan finde lige præcis den aftale, der passer bedst til dit budget - så du allerede i dag kan få glæde af at have erhvervsleaset en Volvo.

Hvorfor skal du vælge erhvervsleasing af Volvo?

Hos Arval tilbyder vi bl.a. Volvo som erhvervsleasing, fordi den er et solidt bilmærke, der emmer af god kvalitet. Det svenske bilmærke har en lang historie bag sig og står den dag i dag stadig solidt placeret på markedet. Hvis du tænker efter, kender du helt sikkert også mindst én, der har en Volvo.

Når du vælger en Volvo som erhvervsleasing, kan du glæde dig over at få en bil, hvor innovation og nye teknologiske løsninger når nye højder. Du kan se frem til en høj grad af sikkerhed, diverse køreassistenter, et udvalg af både el- og hybridbiler og meget mere. Der er derfor rig mulighed for at finde en Volvo, der passer til dine unikke behov i hverdagen - uanset om du ønsker en station car, en SUV eller noget helt tredje.

Få mange fordele ved leasing af firmabil

Hver eneste dag vælger mange virksomheder at erhvervslease en Volvo, når de skal vælge deres kommende firmabil. Faktisk er der også rigtig mange fordele at hente ved denne finansieringsform:

  • Forudsigelighed - en fast månedlig ydelse gør det nemt at lave et forudsigeligt budget over din transport i fremtiden. Med alle udgifter og afgifter inkluderet slipper du for at stå med en pludselig regning, som du ikke kan betale.
  • Fleksibilitet - Volvo erhvervsleasing giver dig mulighed for at skifte din Volvo ud med en ny bilmodel lige så tosset, du vil. Derfor er det også en fleksibel løsning, hvis dine arbejdsopgaver skulle ændre sig inden for de kommende år - eller du på et tidspunkt får lyst til en ny Volvo erhvervsleasing, der fx er billigere i drift.

  • Økonomiske fordele - først og fremmest er der skattemæssige fordele ved de forskellige leasingaftaler, som du kan dykke nærmere i. Men faktisk undgår du også et stort værditab i virksomheden, når du skal af dem din Volvo igen.

Volvo erhvervsleasing: Vi hjælper godt på vej mod din drømmebil

Det kan hurtigt føles som en uoverskuelig opgave at finde den Volvo, der passer bedst til dig. Heldigvis kan du hos Arval få hjælp af vores dygtige team til at få besvaret alle dine spørgsmål om både bilmodeller og omkring Volvo erhvervsleasing i det hele taget. Vi er eksperter i at rådgive inden for flere forskellige leasingaftaler, så du kan finde den erhvervsleasede Volvo, der giver bedst mening for dig.

Priserne på Volvo erhvervsleasing er varierende og styres bl.a. af faktorer som bilmodel og den samlede leasingperiode. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine for at erhvervslease en Volvo.

1…
Læs mere