Arval Active Link DK

Arval Active Link: Data til beslutningstagning

Arval Active Link: Data til beslutningstagning

Arval Active Link er en omfattende løsning til indsamling, analyse og evaluering af dine flådedata. Vores fortrolige system er designet til at øge produktiviteten, forbedre Brugersikkerheden og fremme samfundsansvar, ligesom det giver dig de data, du skal bruge til at tage beslutninger.

Arval Active Link kombinerer et intelligent køretøjsovervågningssystem med en digital platform til analyse af data.

 • 1. BRUGEREN har forbindelsen, fortroligheden er sikret

  Vores flådedatasystem bygger på de højeste niveauer af fortrolighed og kontrol. Ethvert element i systemet kan tændes eller slukkes, afhængigt af din organisations behov. Forretningsrejser og private ture kan kvalificeres automatisk eller manuelt. Alle overførte data er krypteret, og ActiveLink overholder alle relevante databeskyttelsesregler. Arval giver dig optimal kontrol.

 • 2. Hårde fakta, LET beslutning

  Brugere af Arval Active Link kan se en reduktion på 10-20% i brændstofforbrug og CO2-emissioner. Brugerne er trygge, og vedligeholdelsesomkostningerne falder. Med muligheden for aktiv ruteplanlægning kan bilflådens udnyttelsesgrad stige med op til 20%. Og fordi datastrømmen integreres med Arvals onlineservices, reduceres den administrative arbejdsbyrde også. 

 • 3. Data i realtid, beslutningstagning når som helst

  Arval Active Link overvåger konstant din bilflåde – for øget effektivitet, sikkerhed og socialt ansvar. Du kan vælge at modtage advarsler om usædvanlig aktivitet (såsom hastighed) og således beskytte dine brugere og reducere din risiko. Når det er tid til at tage beslutninger, producerer Arval Active Links webplatform dashboards og detaljerede rapporter med præcis de KPI'er, der er relevante for din flåde. Gennem en API kan du endda integrere tredjepartssystemer til flådeadministration (kontroller). Gennemgående flådedata er bogstaveligt talt lige ved hånden.

   

 • 4. Hvordan virker det ?

  AAL

   

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspert team hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt.

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten, og sørger for at processen er let og ligetil.