Arval for Employee

Arval for Employee: Beløn dine medarbejdere med innovative mobilitetsløsninger

Arval for Employee er vores ultimative pakke til medarbejderbranding. Vores skræddersyede mobilitetsløsninger får din virksomhed til at skille sig ud fra konkurrenterne og giver dig mulighed for at tiltrække og holde på de bedste medarbejdere. 

 • 1. TILTRÆK OG FASTHOLD TALENT

  Motiverede og loyale medarbejdere er rygradden i din virksomhed. I dag har flere end 90% af medarbejderne ingen firmabil, men de fleste af dem vil sætte pris på at blive tilbudt et udvalg af mobilitetsløsninger. Ved at tilbyde et bredt udvalg af mobilitetsmuligheder via Arval, tiltrækker og bevarer din virksomhed det bedste talent og følger med nye ordninger og nye tendenser ("brug" og "deling" snarere end "ejerskab", multimodalitet i byområder, grønne transportformer etc.).

  Arval for Me (landespecifik) stilles til rådighed på medarbejdernes computere eller på farten – via din virksomheds intranet eller på deres telefon.

 • 2. EN FULD PAKKE MED FORDELE

  Leasing på foretrukne betingelser

  Arval lader din virksomhed tilbyde sine medarbejdere leasing af private køretøjer på de betingelser, de selv foretrækker (medarbejdere indgår aftaler direkte med Arval). Vi kan også facilitere hele modregningsprocessen i forhold til  løn, hvilket som regel gør muligheden endnu mere interessant for medarbejderne, men kræver lidt større projektinvestering fra virksomheden.

  Forlad virksomheden, tag bilen med

  Selv når medarbejderne forlader virksomheden, kan du vælge at tilbyde dem muligheden for at købe eller fortsætte leasing af deres firmabil. 

  I en time eller for en dag: Samkørsel 

  Perfekt til bybaserede medarbejdere og virksomheder. Vores mobilitetstilbud giver dig mulighed for at inkludere abonnementer på delebiler – på time- eller dagsbasis eller endda til privat brug. Disse kan omfatte elbiler med ladestationer og kan udvides til cykler.

  Nyd Arvals foretrukne netværk af værksteder

  Med Arval For Me kan enkeltpersoner står for for vedligeholdelsen af deres egen bil hos udvalgte værksteder.

  Nye mobilitetsløsninger

  Takket være dedikerede apps og mobilitetskort kan Arval tilbyde multimodale løsninger, der dækker byområder: ruteplanlægning, reservation og billettering, udgiftsstyring, mobilitetskreditter.  Løsningen inkluderer offentlig transport, taxa- og persontransport, cykler, løbehjul og biler til privat og professionel brug.

 • 3. STYRK DIN CSR-INDSATS

  Ved at aktivere din virksomheds brug af delebiler, samkørselsordninger, miljøvenlige køretøjer og visse muligheder for personlig finansiering, understøtter Arval dine mål for virksomhedens samfundsansvar. Hvis du føjer elbiler til din flåde, kan vi endda installere opladere i medarbejdernes hjem. Multimodale applikationer kan desuden give dine medarbejdere mulighed for at overvåge deres egen brug og potentielt beregne en bonus ved udgangen af året afhængigt af din interne mobilitetspolitik. Lad Arval indfri dine medarbejderes og din virksomheds mobilitetsforventninger.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil