Administration af brændstofkort

Administration af brændstofkort: Én service, bedre data

Administration af brændstofforbrug er et af de vigtigste elementer i din flådes TCO. Arval forener og forenkler dette, din dataindsamling og hjælper dig samtidigt med at overvåge både priser og forbrug på tværs af hele din flåde.

 • 1. FORENKLING MED ARVALS ADMINISTRATION AF BRÆNDSTOFKORT

  Overvåg brændstof, forenkl dine udgifter

  Brændstof er en konstant, men variabel omkostning for enhver bilflåde. Arval Fuel Card Management sikrer en konstant overvågning af udgifterne og en simpel rapportering. Udskift manuel indsamling af papirkvitteringer med en samlet månedlig faktura. 

  Arval hjælper dig med at overvåge og identificere unormalt brug, og vores rapportering giver mulighed for en mere problemfri momsinddrivelse (landespecifik) og årlige virksomhedsgennemgange. Sammen med dig kan vores eksperter hjælpe dig med at forhandle volumenrabatter, baseret på en forståelse af brændstofforbrug.

  (Valgfrit efter land? Kontroller?) Arval kan også integrere dine eventuelle elbilers opladningskort i administrationen af brændstofkort – for et komplet overblik over energiforbrug.

  Erhvervsmæssig eller privat brug – vi understøtter begge (landespecifik)

  Hvis din virksomhed ønsker det, giver Arval Fuel Card Management mulighed for at adskille forretningsmæssigt og privat brændstofforbrug, ligesom vores system hjælper med at leve op til regler og retningslinjer på området. 

  Brugerdata er beskyttede 

  Arval Fuel Card Management understøtter den næste generation af chip- og PIN-brændstofkort. For brugerne kombinerer vi brugervenlighed med maksimal datasikkerhed.

 • 2. MOD EN STRATEGISK BRÆNDSTOFPOLITIK

  Flådesupport på ekspertniveau

  Eksperter hos Arval hjælper dig med at formulere den rigtige brændstofpolitik for din bilflåde. En "SMaRT"-gennemgang af din bilflåde analyserer din brug af biler og dine behov. Ved at udarbejde en brændstofpolitik med hjælp fra vores eksperter i flådesupport kan du skabe det system til administration af brændstofkort, du har brug for: for eksempel større brændstofindkøb via kort til større køretøjer, begrænsninger på køb af andre varer end brændstof eller foretrukne forhandlere.

 • 3. FORBIND BRÆNDSTOF OG TELEMATIK

  (Valgfrit indhold, hvis relevant pr. land – tilpas til det lokale marked og de tilgængelige funktioner)

  Vi kan også forbinde Arval Fuel Card Management til Arval Active Link-flådetelematik. Det skaber mulighed for at matche de enkelte brugeres brændstofforbrug til deres kørselsmønstre. Vi giver blandt andet adgang til et online registreringssystem, som gør det muligt for brugerne at registrere deres private kilometertal separat til brug for udregning af skat.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil