Erstatningskøretøj

Erstatningskøretøj: Vi holder dig på vejen

Vi ved, hvor vigtigt det er for dine medarbejdere at møde kunder eller udføre service til tiden. Uanset hvad der sker, leverer vi en erstatningsbil, så du kan holde forretningen kørende.

  • 1. VORES BILGARANTI

    Vi leverer konstante, pålidelige mobilitetsløsninger. Uanset hvad der sker med din bilflåde, kan vi tilbyde et erstatningsbil (landespecifikt), så du kan holde forretningen kørende som normalt. Vi laver nødplaner og holder styr på logistikken. Arval er forpligtet til at give dine brugere erstatningsbil i tilfælde af nedbrud eller ulykke.

  • 2. ÉN LEVERANDØR, ÉN KONTRAKT

    Med én samlet leverandør af billeasing er det ikke nødvendigt selv at indgå korte kontrakter med tredjepartsleverandører. Arval leverer sågar erstatningsbiler direkte til virksomhedens adresse, når dette er muligt. Du modtager et en udlejningsbil i samme kategori som det den beskadigede bil. 

  • 3. FULD BRUGERSUPPORT MED ERSTATNINGSKØRETØJER

    Vi sikrer, at dine brugere nyder alle fordelene ved full-service-leasing, inklusive vejhjælp og konstant assistance til bilerne – op til 31 dage. Vi holder dine brugere kørende til tiden. 

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil