vejhjælp

Vejhjælp: får dig tilbage på farten

I tilfælde af en ulykke eller et nedbrud har du brug for den rigtige support for at få dine chauffører tilbage på vejen, uden at det går ud over forretningen. I de tilfælde er det en service, dine medarbejdere vil finde altafgørende. 

 • 1. Hold din bilflåde kørende over hele verden

  Vi samarbejder med førende vejhjælpsfirmaer, der dækker hvert hjørne af vejnettet, om at holde din bilflåde kørende. Arvals vejhjælp er ikke begrænset – vi er til stede over hele kloden. Vores markedsledende vejhjælp minimerer din nedetid og maksimerer din virksomheds effektivitet. 

 • 2. Hjælp til medarbejderne, ro i sindet til dig.

  Brugerassistance

  I tilfælde af en ulykke eller et nedbrud er din – og vores – største bekymring at tage hånd om dine brugere. Vores Account team er tilgængelig døgnet rundt for at yde rådgivning og tilbyde bugsering i tilfælde af ulykke eller forkert påfyldt brændstof (markedspecifikt), eller arrangere et erstatningskøretøj (hvor det er relevant). Vi stræber efter at få brugerne sikkert tilbage på vejen og med minimalt tidstab.

  Øjeblikkelig support

  Når vores vejhjælp kan yde øjeblikkelig support (f.eks. ved punktering eller batteriopladning), løser vi straks problemet. Når et mekanisk nedbrud er mere omfattende end dette, vil vi altid være dit eneste kontaktpunkt: Vi samarbejder med leverandører, servicestationer og værksteder, der dækker alle dine behov, uanset hvor din bil ender. (specifikke forhold for the enkelte land)

  Omkostninger til rejser og ophold (markedsspecifikke)

  Nedbrud sker ikke altid tæt på hjemmet. Vi dækker også de fleste rejseomkostninger og sørger for nødhjælp, så dine brugere ikke strander. Når det er nødvendigt, sørger vi for et hotelværelse til alle i køretøjet og/eller en taxa eller togbillet hjem.

 • 3. Vejhjælp – Til alle

  Arval dækker vejhjælp til alle dine køretøjstyper, hvad enten det er en personbil, en elbil eller en varebil. Dette giver dit ledelsesteam en let og gennemsigtig måde at budgettere og kontrollere for de ukendte faktorer, der måtte indfinde sig ude på vejen. Lad Arval tage sig af dine medarbejdere, dine brugere og dine biler.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil