Lease din bil

Arval lancerer privatleasing i Danmark

Information 9 Jun 2021 , by
Arval

​​​​​​​Arval lancerer privatleasing i Danmark

Arval Danmark løfter sløret for Arval Privatleasing, som vi lancerer per dags dato. Det betyder, at vi nu også tilbyder leasing til privatkunder, der dermed slipper for uforudsete værkstedsregninger, eventuelt værditab på bilen og forhandling af pris ved nyt bilkøb.

Efterspørgslen på privatleasing hos Arval har været stor. Derfor har vi arbejdet på højtryk for at sikre, at vi kan tilbyde den absolut bedste full service-leasing for privatkunder, ligesom vi allerede gør for erhvervskunder i hele verden.

”Vi glæder os over endelig at kunne lancere privatleasing til danske kunder. Vi har arbejdet på højtryk for at sikre, at vi tilbyder et privatleasingprogram, der både matcher den moderne bilists behov og leverer det, vi er kendt for – exceptionelt god service,” siger Mike Curtis, administrerende direktør i Arval Danmark.

Med privatleasing hos Arval har du mulighed for at køre bil helt uden bekymringer, og fordelene er mange. Vi har samlet de fire væsentligste her.

 

Slip servicebekymringerne
Privatleasing hos Arval er altid inklusive service og vedligeholdelse. Det betyder, at du blot betaler en fast månedlig leasingydelse, mens vi tager os af resten. Så slipper du for bekymringer om uforudsete serviceudgifter. Du har også mulighed for at tilvælge forsikring, vejhjælp og dækservice til din leasingaftale.

 

Vi tager hånd om dig
Vores supportmedarbejdere sætter sig altid ind i lige netop din situation og dine behov. Vi forklarer vores services og identificerer de områder, hvor vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vores forretning beror på fuld tillid fra vores kunder, og vi er her for at give dig den allerbedste oplevelse og leasingløsning. Hver gang.

 

En betroet leasingpartner
Arval er et 100% ejet datterselskab af BNP Paribas, som er en af verdens største banker. I Danmark har vi mange års erfaring inden for erhvervsleasing. Og med kontorer i 30 lande og mere end 1,4 millioner leasede biler på verdensplan har vi den ekspertise, der skal til for at kunne give dig markedets bedste løsninger og den absolut bedste service på privatleasing.

 

Neutral og upartisk rådgivning
Vi er ikke ejet af en bilproducent. Det gør, at vi tilbyder dig neutral og uafhængig rådgivning på tværs af en lang række bilmærker. Vi kan tilbyde dig en all inclusive-løsning, men vores udgangspunkt er altid at lytte til dine behov og skræddersy et tilbud til netop det, du efterspørger.

 

Lær mere om vores privatleasing her!

 

Pressekontakt:

Arval Danmark

Andreas Knudsen, Commercial Director

E-mail: andreas.knudsen@arval.dk

Tlf.: 31 40 07 29

 

Om Arval

Arval er specialiseret i full-service leasing og moderne mobilitetsløsninger med en total leaset flåde på næsten 1,4 mio. køretøjer verden over ved udgangen af december 2020. Hver dag tilbyder Arvals mere end 7.200 ansatte i 30 lande fleksible og bæredygtige løsninger til små, mellemstore og store virksomheder for at optimere kundernes mobilitet. Arval er et af de stiftende medlemmer af Element-Arval Global Alliance, global leder i flådestyringsindustrien med 3 millioner køretøjer i 50 lande. Arval blev stiftet i 1989 og er 100 procent ejet af BNP Paribas Group, hvor Arval udgør en af kerneaktiviteterne i Retail Banking & Services.

Læs mere Vis mindre