Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Om Arval > Partnere Leverandører

Arval har et partnerskab med leverandører, der er eksperter i vedligeholdelse, skader reparation og dækskifte.

Vi forsyner partnere og leverandører med informationer

Samarbejdet med vores leverandører og partnere er helt centralt for Arval, og vi giver jævnligt vejledning og instruktion om vores partnerskabspolitik.

Arval stræber efter at skabe klarhed. Ikke kun over for vores kunder og brugere, men også over for vores leverandører. For at gøre det så let som muligt kan du her på siden finde en række procedurer, der specifikt henvender sig til vores samarbejdspartnere.

Vedligeholdelse og reparationer

Vedligeholdelse og reparationer

Kontakt venligst Arval på tlf. 70 26 50 60, før du påbegynder service eller reparation af vores leasingbiler. Efter godkendelse beder vi dig notere rekvisitionsnummeret på fakturaen. Du kan også kontakte vores tekniske afdeling via mail på maintenance@arval.dk.

Skader på karrosseri eller småskader

Skader på karrosseri eller småskader

Hvis en leasingbil har fået en skade, har Arval en standardprocedure. Det betyder, at vi kan behandle skader hurtigt og hensigtsmæssigt og dermed sikre korrekt afslutning.

Før du påbegynder en reparation af en skade, bedes du kontakte Arvals skadesafdeling. Arval samarbejder med foretrukne leverandører ved glasreparationer og -skift.

Når vi har godkendt en reparation, bedes du notere godkendelsesnummeret på fakturaen.

Levering af leasingbil

Levering af leasingbil

Hvis du ønsker at bestille en leasingbil fra Arval, beder vi dig give besked til vores indkøbsafdeling i forvejen. Det er nødvendigt først at indhente deres godkendelse, hvis leveringen skal ske hurtigt og problemfrit. Husk, at vi skal have besked mindst tre arbejdsdage før, bilen overdrages til brugeren. Arval udarbejder eventuelt forsikringsbevis, bestiller brændstofkort og fremsender alle de nødvendige dokumenter til jer.

Tilbagelevering af bil

Tilbagelevering af bil

Brugerne foretrækker ofte at tilbagelevere den gamle leasingbil, samme dag som de modtager den nye. Hvis I ønsker, at Arval skal stå for tilbagelevering af bilen, beder vi jer ringe til os. Så sørger vi for at få den hentet hurtigt.

Hvis du har modtaget en tidligere leasingbil, bedes du omgående kontakte Arval for afhentning. Arval kan kontaktes på tlf. 70 26 50 60.

Bliv leverandør

Bliv leverandør

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder og brugere den bedst mulige service. Derfor har vi indgået aftaler med en lang række leverandører, som lever op til samme kvalitetsstandarder. Vi er altid ivrige efter at høre, hvad jeres virksomhed kan tilbyde. Hvis I ønsker at blive en af vores partnere og har brug for flere oplysninger, er I velkomne til at ringe til os på tlf. 70 26 50 60.