Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Om Arval > Presse

Læs pressemeddelelser samt de seneste nyheder om Arval og vores produkter: leasing, delebiler, mobilitet og meget mere

Tirsdag, februar 18, 2020
2019: Endnu et år med stor vækst hos Arval.

Endnu et år med stor vækst hos Arval.

Arval Danmark specialiserer sig inden for full-service erhvervsleasing af firmabiler og moderne mobilitetsløsninger Takket være branchens bedste full-service leveret i 30 lande, af flere end 7.000 medarbejdere, er Arval en af de hurtigst voksende leasingvirksomheder i verden. 2019 genererede en stor vækst for virksomheden og øgede markedsandelen: Arval er markedsleder i de lande, som virksomheden opererer i.

"I Danmark glæder vi os over fortsat at være markedets hurtigst voksende leasingselskab. 2019 har skabt et...

Tirsdag, juni 4, 2019
Lancering af Arval Mobility Observatory

Virksomhedernes mobilitet udvikler sig hurtigt, og nye løsninger udvikler sig hurtigt. Derfor bliver Corporate Vehicle Observatory Arval Mobility Observatory, der leverer uafhængig, autoritativ forskning for at forstå og forudse ændringer, der påvirker mobilitetsverdenen.

Corporate mobility is evolving rapidly and new solutions are developing fast. This is why the Corporate Vehicle Observatory becomes the Arval Mobility Observatory, providing independent, authoritative research to understand and anticipate changes affecting the world of mobility.

Fredag, april 5, 2019
Arval bliver en del af MaaS alliance

Arval, en ledende leverandør af full-service billeasingløsninger og en engageret aktør inden for innovation i mobilitetssektoren, bliver en del af MaaS (Mobilitet som en service) Alliance. MaaS Alliance er et offentligt-privat partnerskab, der har til formål at skabe fundamentet for en fælles tilgang til mobilitet som en service. Med andre ord en integration af forskellige former for transportservices til en enkelt mobilitetsservice efter behov.

Onsdag, februar 27, 2019
Stærk organisk vækst i 2018
  • 2018: Endnu et år med solid vækst for Arval: +8.2%
  • Oversigt over nye, kommercielle tilbud lanceret i 2018
  • 2019 vækstmuligheder understøttet af digitale løsninger, data og folk
Fredag, januar 4, 2019
Alain Van Groenendael tiltræder som ny CEO og bestyrelsesformand for Arval

Med 30 års international erfaring tiltræder Alain Van Groenendael som bestyrelsesformand og CEO for Arval, der er specialister i leasing af person- og varebiler til virksomheder.

Det er en særdeles erfaren herre, der fremover skal stå i spidsen for leasingvirksomheden Arval, som i Danmark er at finde i Herlev nær København. Alain Van Groenendael har tilbragt en stor del af sin lange karriere i Citibank i forskellige roller....

Mandag, juni 25, 2018
Ny ’smart’ metode skal sætte fart på grøn omstilling i bilflåderne

Den grønne omstilling er ikke til at komme udenom, heller ikke i bilflåderne. Stadig flere virksomheder på tværs af Europa efterspørger grønne mobilitetsløsninger, og nu skal en ny metode hjælpe dem til at definere og eksekvere strategier, der kan gøre flåderne endnu mere bæredygtige.

Press Contact

Andreas Knudsen

Commercial Director
Telefon 
70 26 50 60