Arval har et partnerskab med leverandører, der er eksperter i vedligeholdelse, skader reparation og dækskifte.

Vi forsyner vores partnere og leverandører med informationer

Samarbejdet med vores leverandører og partnere er helt centralt for Arval og vi giver jævnligt vejledning og instruktion om vores partnerskabspolitik.

Arval stræber efter at skabe klarhed. Ikke kun overfor vores kunder og brugere, men også overfor vores leverandører. For at gøre det så let som muligt, kan du her på siden finde en række procedurer, der specifikt henvender sig til jer som leverandør. F.eks. registrering af en leasingbil og procedure ved service og vedligeholdelse.

Vedligeholdelse og reparationer

Array
Vedligeholdelse og reparationer

Du bedes kontakte Arval på telefonnummer 7026 5060 før I påbegynder service eller reparation af en vores leasingbiler. Efter godkendelse, beder vi jer notere rekvisitionsnummeret på fakturaen. I kan også kontakte vores tekniske afdeling via mail, maintenance@arval.dk.

Skader på karrosseri eller småskader

Array
Skader på karrosseri eller småskader

Hvis en leasingbil er skadet, har Arval en standard procedure. Dette tillader os, at behandle skader hurtigt og hensigtsmæssigt og dermed sikrer en korrekt afslutning.

Før du påbegynder en reparation af en skade, kontakt da først Arvals skadesafdeling. Arval samarbejder med foretrukne leverandører ved glasreparationer og -skift.

Når vi har godkendt en reparation, bedes du notere godkendelsesnummeret på fakturaen.

Levering af leasingbil

Array
Levering af leasingbil

Hvis du ønsker at bestille en leasingbil fra Arval, beder vi dig give besked til vores indkøbsafdeling i forvejen. Det er nødvendigt først at indhente deres godkendelse, hvis leveringen skal ske hurtigt og problemfrit. Husk at vi skal have besked mindst tre arbejdsdage før bilen skal overdrages til brugeren. Arval udarbejder eventuelt forsikringsbevis, bestiller brændstofkort og fremsender alle de nødvendige dokumenter til jer.

Tilbagelevering af bil

Array
Tilbagelevering af bil

Brugerne foretrækker ofte at tilbagelevere den gamle leasingbil samme dag, som de modtager den nye. Hvis I ønsker, at Arval skal stå for tilbagelevering af bilen, beder vi jer ringe til os. Vi vil så sørge for at få den hentet hurtigt.

Hvis du har modtaget en tidligere leasingbil, bedes du omgående kontakte Arval for afhentning. Arval kan kontaktes på tlf. 7026 5060.

Bliv leverandør

Bliv leverandør

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder og brugere den bedst mulige service. Derfor har vi indgået aftaler med en lang række leverandører, som lever op til de samme kvalitetsstandarder. Vi er altid ivrige efter at høre, hvad jeres virksomhed kan tilbyde. Hvis I ønsker at blive en af vores partnere og har brug for flere oplysninger, er I velkomne til at give os et ring.