Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Om Arval > Nyheder

Nyheder

F.eks. 08/2020
F.eks. 08/2020
Arval
Torsdag, august 6, 2020

Det seneste halvandet år har henholdsvis Gorm Wisweh, Bubber og Jesper Nøddesbo testet elbiler for Arval Danmark. Flere gange har vi oplevet testpersonerne pege i retning af en udbygning af infrastrukturen i Danmark. Altså flere ladestandere og især flere hurtigladere, hvor det kun tager 20-30 minutter at oplade batteriet til 80 procent af kapaciteten.

Arval
Mandag, juli 27, 2020

Vi har været forberedt på mange scenarier i forbindelse med Arval Danmarks influencertest, hvor kendte danskere integrerer en elbil i deres hverdag. Både positive og negative. Alligevel faldt vi over et helt nyt begreb i forbindelse med Jesper Nøddesbos oplevelser som elbilist: ”Jesper-tid”.

Arval
Mandag, juni 15, 2020

Elbilen er løbende blevet beskyldt for udelukkende at være en storbybil. Sådan at forstå at kørsel i større byer typisk foregår over relativt små afstande, samtidig med at der er mange ladestandere og parkeringspladser til rådighed. Kommer man derimod ud på større afstande, får elbilen til gengæld problemer, fordi behovet for opladning kommer til at fylde for meget. Sådan lyder fordommen i hvert fald.

Arval
Onsdag, juni 3, 2020

”Jeg kan virkelig godt lide følelsen af at køre elbil. Det er dejligt og afslappende, og jeg får følelsen af at gøre noget godt for miljøet”.

Arval
Onsdag, april 22, 2020

Det seneste år har Arval udstyret en række kendte danskere med en elbil for at få dem til at prøve kræfter med grøn transport. Indtil videre har Gorm Wisweh, Bubber og Jesper Nøddesbo været bag rattet.

Arval
Torsdag, marts 19, 2020

I denne meget specifikke og hurtigt udviklende kontekst af Covid-19-pandemien gør vi alt, hvad der er i vores magt, for at yde den bedst mulige service til vores kunder, samtidig med at vi beskytter vores medarbejders sundhed.

Vi har tilpasset vores organisation de seneste dage til proaktivt at tackle den eskalerende Covid-19-situation. I denne sammenhæng og som en del af BNP Paribas følger vi nøje vores koncerndirektiver og anvender samtidig de kompetente myndigheders henstillinger på hvert af de markeder, hvor vi opererer.

Arval
Mandag, marts 9, 2020

Kun et fåtal af danskerne har en gangbar undskyldning for ikke at skifte benzin og diesel ud med el. Det handler kun om at ændre på ligegyldige, indgroede vaner.

Af Gorm Wisweh, kok og medejer af pizzakæden Gorm’s
 

Arval
Fredag, februar 15, 2019

Leasingfirmaet Arval sikrer et innovativt arbejdsmiljø på en arbejdsplads, der ellers er stramt syret af faste procedure og processer. Det gør de ved at gå bevidst efter nye medarbejdere med alternative baggrunde. "Talenter fra andre brancher skaber dynamik og giver den bedste kombination af arbejdskraft," siger den kommercielle direktør.

Læs mere.

Market
Fredag, januar 18, 2019

What will 2019 bring for the fleet and lease industry in the Nordics? Many different things, says Frank Verver, General Manager for that region at Arval: “From the outside, Scandinavia is often seen as a single region, but in fact it’s four very different countries. Denmark, Sweden, Finland and Norway each have their own market specifics." 

Read more