Læs om hvordan Arval forholder sig til Covid-19-pandemien her

Home > Om Arval > Nyheder

Nyheder

F.eks. 04/2020
F.eks. 04/2020
Arval
Torsdag, marts 19, 2020

I denne meget specifikke og hurtigt udviklende kontekst af Covid-19-pandemien gør vi alt, hvad der er i vores magt, for at yde den bedst mulige service til vores kunder, samtidig med at vi beskytter vores medarbejders sundhed.

Vi har tilpasset vores organisation de seneste dage til proaktivt at tackle den eskalerende Covid-19-situation. I denne sammenhæng og som en del af BNP Paribas følger vi nøje vores koncerndirektiver og anvender samtidig de kompetente myndigheders henstillinger på hvert af de markeder, hvor vi opererer.

Arval
Mandag, marts 9, 2020

Kun et fåtal af danskerne har en gangbar undskyldning for ikke at skifte benzin og diesel ud med el. Det handler kun om at ændre på ligegyldige, indgroede vaner.

Af Gorm Wisweh, kok og medejer af pizzakæden Gorm’s
 

Arval
Fredag, februar 15, 2019

Leasingfirmaet Arval sikrer et innovativt arbejdsmiljø på en arbejdsplads, der ellers er stramt syret af faste procedure og processer. Det gør de ved at gå bevidst efter nye medarbejdere med alternative baggrunde. "Talenter fra andre brancher skaber dynamik og giver den bedste kombination af arbejdskraft," siger den kommercielle direktør.

Læs mere.

Market
Fredag, januar 18, 2019

What will 2019 bring for the fleet and lease industry in the Nordics? Many different things, says Frank Verver, General Manager for that region at Arval: “From the outside, Scandinavia is often seen as a single region, but in fact it’s four very different countries. Denmark, Sweden, Finland and Norway each have their own market specifics." 

Read more

Onsdag, oktober 10, 2018

FDM havde forventet en mere ambitiøs plan for at gøre det attraktivt for private at skifte benzin- eller dieselbilen ud med en hybrid- eller elbil. Til gengæld er reaktionerne på firmabilsområdet positive. ”Netop beskatningen af medarbejderne har indtil nu været den helt store stopklods i forhold til at lave en grøn omstilling i virksomhedernes bilparker. Den barriere ser ud til at blive fjernet nu,” siger vores egen Andreas Knudsen til Berlingske.

customer service arval
Company News
Onsdag, marts 7, 2018

Arval er indrettet efter kundens behov

Har du nogensinde prøvet at ringe til Arval? Vi har kun et hovednummer, og det er helt bevidst. Vores alternative organisationsstruktur betyder, at vi kan imødekomme vores kunders efterspørgsmål på rådgivning og outsourcing af leasing. Men hvorfor er konceptet med ét kontaktpunkt en succes? Hvad kræver det af vores dygtige medarbejdere? Og hvad siger kunderne til det? 

diesel
Onsdag, november 22, 2017

I øjeblikket tegner diesel sig for mere end halvdelen af de ​​indregistrerede personbiler i Europa, men i kølvandet på udledningsskandaler og flere lovstramninger er der opstået en stigende usikkerhed om diesels fremtid som brændstof.

Derfor har Arval, som uafhængig udlejer af bilflåder i hele Europa, valgt at udgive dette whitepaper med analyser af de vigtigste tendenser og teknologier samt gode råd til valget af nyt køretøj.

arval, lease, innovation
Arval
Torsdag, marts 30, 2017

Leading companies in various industries join forces to address the challenges posed by emerging consumer habits CaixaBank, Global Payments, Samsung, Visa and Arval set up an innovation hub to create the payment methods of tomorrow.

  • 5 million euros will be invested in the Barcelona-based Payment Innovation Hub, which will have a dedicated multidisciplinary team and a facility designed to be conducive to brainstorming, creativity, and shared innovation.

Arval
Onsdag, oktober 5, 2016


Vi giver dig her en guide med seks punkter til, hvordan du som flådeansvarlig kan mindske omkostningerne.

Du kan også søge rådgivning hos din Arval Account Manager.