Om Arval | Vores produkter

En variation af produkter, som dækker alle behov

Hvad enten du har brug for en bil en enkelt dag eller over 5 år, yder Arval’s løsninger dig fleksibilitet og pålidelighed, samt hjælper dig med at holde omkostningerne under kontrol.

Udover vores langsigtede Leasing løsninger, der giver klare fordele for din organisations mobilitets- og flådestrategi, leverer Arval køretøjer til udlejning og kører også en innovativ Car Sharing-ordning.

Langsigtet Leasing

Array
En let og omkostningseffektiv måde at finansiere og styre firmabiler på. Langsigtet leasing giver dig mulighed for at leje helt nye køretøjer uden at skulle binde kapital til at købe dem.

Arval’s langsigtede leasingkontrakter løber mellem 2 og 5 år (eller længere). Du kan gøre brug af nye biler uden direkte omkostninger. I stedet budgetter du dine udgifter som et fast månedligt beløb. Vi tilbyder det bredeste udvalg af bilmodeller og vi håndterer alle aspekter af vedligeholdelse og dækhåndtering for dig, og forsyner jer med erstatningsbiler, når det er nødvendigt. Vi påtager os besværet ved at have bil… eller en flåde af biler.

Mere information
Udlejning

Array
Arval’s udlejning giver dig fordelen ved kun, at betale for køretøjerne når du skal bruge dem. Så du kan du være sikker på, at du altid har fuld kontrol over dit budget.

Hvad mange organisationer har brug for, er fleksibiliteten ved udlejning af biler. Arval’s udlejning giver dig mulighed for styre en flåde af køretøjer, og kun betale for køretøjerne, når du har brug for dem og returnerer dem, når de ikke længere skal bruges. Med Arval’s udlejning er der ingen opsigelsesbøder. Der er ingen langsigtet forpligtelse, og minimums leasingperioden er kun 1 dag, samt er alle service- og vedligeholdelsesomkostninger er inkluderet. Du får al den bekvemmelighed, du har brug for.

Mere information
Arval Car Sharing

Array
Hvis nogle af dine medarbejdere kun har brug for at benytte sig af en firmabil lejlighedsvis, er Arval’s innovative Car Sharing-tjeneste en fleksibel løsning til at øge medarbejdernes mobilitet.

Arval kan give dig leasingbiler, der kan stilles til rådighed for enhver medarbejder, der har brug for det. Brugere kan bruge deres smartphone eller en webapplikation til at reservere en bil. Deres smartphones fungere også som virtuelle nøgler til at åbne bilen, hvilket gør det unødvendigt at aflevere de faktiske bilnøgler. Denne alternative mobilitetsordning gør det muligt for flådemanageren at forbedre deres medarbejders mobilitet, samtidig med at omkostningerne reduceres og virksomhedens miljømæssige fodaftryk reduceres.

Mere information
Arval Consulting

Array
Konsulentydelser til at bedre din flåde

Arval Consulting tilbyder dig ideelle mobilitets- og flådeløsninger, der ikke kun vedrører din flådestyring, men også dine medarbejders overordnede mobilitetsstrategi.

Mere information
Arval Outsourcing Løsninger

Array
Outsource og spar tid

At håndtere en flåde er tidskrævende. Med Arval´s Outsourcing-løsninger aflaster vi dig fra dine flådeaktiviteter. Vi sørger for, at du trygt kan outsource opgaverne til os. Vi håndterer, du bevarer kontrol.

Mere information