Hybrid

Volvo V60 T6 Recharge Plus Bright VBL AWD 5d

Hybrid
T6 Recharge Plus Bright VBL AWD 5d

Beskrivelse af Volvo V60

Hos Arval er det vigtigt for os, at vores løsninger giver dig fleksibilitet, pålidelighed og at vi kan hjælpe dig med, at holde omkostningerne under kontrol. Vi tilbyder operationel leasing, det giver vores kundekreds bestående af små-, mellemstore- og større internationale virksomheder skræddersyede erhvervsleasing, som giver dem klare fordele for deres mobilitet og flådestrategi. Operationel erhvervsleasing hos Arval betyder at alt er inklusiv, herunder vedligeholdelse. Arval påtager sig også alle de risici, der er forbundet med flådestyringen.

 • 10 tilgængelige tjenester
  Service, vedligeholdelse og reparation

  Service, vedligeholdelse og reparation holder dig og din bil kørende og holder samtidig din bil er fuldt vedligeholdt. Alle omkostninger for service og reparationer er inkluderet i den månedlige ydelse.

  Arval Digital - My Arval

  My Arval giver rapportering og data, der hjælper dig med at forbedre, hvordan du bruger din bil.

  Arval Connect

  Du får let adgang til alle dine nyttige bildata for at forbedre din måde at køre på.

  Sommer- og vinterdæk

  Vi kontrollerer dine dæk, monterer nye eller reparerer dem efter behov. Vi kan endda gemme sæsonbestemte dem til dig.

  Levering

  Vi leverer den bil, du har brug for, på den dato, du vælger, direkte til dig.

  Vejhjælp 24/7

  Vejhjælp: tilgængelig for dig 24/7 for at få dig tilbage på vejen, hvorend du er. I tilfælde af nedbrud er du altid sikret support fra Arval's (inter)nationale vejhjælp.

  Forsikring og ulykkesstyring

  Vi beskytter dig og dit køretøj: Arval tilbyder dig forskellige dækningsmuligheder, fra tredjepartsansvar til fuld beskyttelse og personskade.

  Erstatningsbil

  Hvis din bil er immobiliseret, giver Arval dig hurtigt en bil for at sikre din forretningsmæssige og personlige mobilitet kan fortsætte.

  Brændstofkort

  Lær dine brændstofomkostninger og overvåg dit forbrug uden administrativt besvær.

  Grøn ejer afgift

  Grøn ejer afgift er inkluderet i den månedlige ydelse.

 • Standarder
  CO2 (g / km) 40
  Km / L 58,8
  Døre 5
  Energitype Hybrid
  Transmission Automatisk
Offer Type (field_offer_type)
 • Special indretning

  Jeg tog kontakt til Arval da vi skulle bruge en varevogn mere til firmaet. De havde en løsning hvor jeg kunne få den indrettet efter behov. Alt gik som Martin sagde, og jeg er top glad for løsningen.
  Steffen
 • Altid god service!

  For at være ærlig, så var jeg i starten lidt skeptisk da vi blev bedt om at fremvise regnskab for at blive godkendt. Jeg er dog glad for at vi gennemgik processen i dag. Vi har helt klart den bedste leasing levenrandør på market! De er altid løsningsorienteret når man ringer til dem. Tak Arval!
  Peter