Læs om hvordan Arval forholder sig til Covid-19-pandemien her

Home > Erhvervsleasing

OPERATIONEL LEASING | PERSON BILER, VAREVOGNE, EL- & HYBRID BILER

OPERATIONEL LEASING MED ARVAL

Vi har et stort udvalg af biler og varevogne, og fordi du spreder leasing prisen over en længere periode, så har du flere muligheder end du måske lige tror. Du får altid leveret en fabriksny firmabil, bygget efter dine specifikationer.

Vi tilbyder alle typer firmabiler:

  • By biler - Effektiv og perfekt til at komme rundt i travle by gader.
  • Hatchback - Større end bybilen, og den mest almindelige biltype, du vil se på vejene.
  • Sedan - Meget populær biltype, normalt med en rummelig kabine til passagerer.
  • Estate / Stationcar - Har komforten ved en salon plus ekstra lastrum med en forlænget bagende.
  • SUV - Ikke længere bare et nyttekøretøj med det robuste udseende, og rummelige kabine og hævet højde. SUV'er er i dag et populært valg blandt bilister i dag.
  • Crossover - Ved at kombinere kroppen af ​​en hatchback og en SUV bliver crossover et af de mest fremtrædende køretøjer på vejen.
  • Varevogn - Bruges til transport af varer, værktøjer og mennesker. Fra pickups og små varevogne til høje varevogne med ekstra længde. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige version til netop forretning.

Udover hvad du ser på vores hjemmeside, så kan vi leverer ethvert køretøj, der er tilgængeligt på det danske marked.

Vores mål er at gøre leasing så problemfrit som muligt. Det gør vi med et dedikerede hold af Account Managers, et service center der altid er online, og med en bred vifte af prisvindende produkter kan vi altid finde den rigtige løsning tilpasset dine behov.

ARVAL FORKLARER OPERATIONEL LEASING:

Operationel leasing er en populær type erhvervsleasing. Det er en enkel måde for dig at komme bag rattet på et helt nyt køretøj. Du fordeler omkostningerne og ved altid, hvad din månedlige betaling vil være. Desuden undgår du de betydelige investeringer, der følger med at købe en bil.

Operationel leasing er fleksibel - du kan vælge mellem et stort udvalg af biler og varevogne med en kontraktlængde og kilometertal, der passer til dine behov. Yderligere produkter som vedligeholdelsespakker og forsikring kan også indbygges i din månedlige betaling.

Her er en oversigt over nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om en leasing aftale.

HVORDAN FUNGERE OPERATIONELT LEASING?

Du vælger en bil eller varevogn, hvor længe du vil beholde den, og hvor mange kilometer du forventer at køre i den hvert år.

Du bestemmer selv om du vil have eventuelle ekstraudstyr, såsom opvarmede sæder eller navigation, og hvis og i så fald hvor meget du gerne vil betale på forhånd. En typisk forhåndsbetaling også kaldet udbetaling svarer til seks måneders leasing, men denne kan reduceres eller øges efter behov. Alle disse oplysninger bruges til at beregne de månedlige omkostninger. Det er de omkostninger, som du derefter betaler hver måned over hele kontraktens varighed. Når kontrakten afsluttes, og så længe køretøjet er i god stand og inden for kilometergrænsen, så returnerer du bilen kvit og frit.

Vi har et stort udvalg af firmabiler, og hvis din foretrukne bil ikke er at finde, så kan du altid anmode om et tilbud på netop den bil du gerne vil lease.

HVOR LANG ER EN LEASINGPERIODE?

Arval giver dig muligheden for at lease et køretøj i en fast periode, som normalt er to, tre eller fire år.

HVAD ER OMKOSTNINGERNE VED OPERATIONELT LEASING?

Dette afhænger af en række faktorer, herunder mærket, modellen, kontraktens længde og kilometerantal. Jo lavere kilometertal over aftalens løbetid, desto lavere er den månedlige betaling. Du kan foretage en forhåndsbetaling også kaldet udbetaling, efterfulgt af faste månedlige betalinger over kontraktens løbetid. Jo højere forhåndsbetaling, jo lavere er den månedlige leje.

VORDAN ER OPERATIONEL LEASING SAMMENLIGNET MED AT KØBE?

HVILKEN KILOMETER KAN JEG VÆLGE?

Det er faktisk op til dig, men det årlige kilometerantal ligger normalt mellem minimum 10.000 til højst 60.000 km om året.

Vi forstår, at det er svært at forudsige sit præcis kilometer antal, og at vores kunders kørselsbehov kan ændres i løbet af deres kontrakt. Derfor kan du altid genforhandle dine kilometer antal i løbet af din kontraktperiode. Du kan endda være drage fordel af en billigere månedlig betaling, hvis du kører mindre kilometer, end du først troede.

Bare kontakt os, så sørger vi for resten.

HVAD ER INKLUDERET I DE MÅNEDLIGE BETALINGERNE?

Med Arval er der flere forskellige kombinationer at vælge imellem. Udover at vælge en firmabil, så vælger du også en servicepakke, som passer til dine daglige behov. Du kan vælge mellem økonomi, komfort og business. Alle vores priser på hjemmesiden er baseret på økonomipakken. En standard leasingydelse inkluderer: afskrivninger, grøn ejer afgift, afgifter, reparationer, service & vedligeholdelse, sommer- og vinterdæk, vejhjælp og adgang til vores online platform, My Arval.

HVILKE KØRETØJER KAN JEG VÆLGE?

Der er et stort udvalg af biler og varevogne, og fordi du deler betalingerne udover en periode, så har du måske flere muligheder, end du tror. Du har mulighed for at køre et helt nyt køretøj, bygget efter dine specifikation, som du måske ellers ikke ville have råd til at købe direkte.

VIL JEG EJE BILEN?

Nej, det ejes af finansselskabet - det kan være os.

Hvad sker der i slutningen af ​​kontrakten?

Du returnerer blot køretøjet. Når vores team kommer for at hente det, inspiceres det for eventuelle skader eller problemer. Forudsat at du returnerer bilen inden for betingelserne i din kontrakt og uden skader, vil der ikke være nogen skjulte overraskelser. Vi påtager os risikoen for afskrivninger og omkostninger med at sælge køretøjet efterfølgende. Der er også den mulighed, at du kan forlænge længden af ​​din kontrakt.

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE OPERATIONEL LEASING FRA ARVAL?

Der er mange grunde til at vælge Arval. Vi er en af ​​de førende udbydere af leasing med over 40 års erfaring. I Danmark finansierer vi tæt på 5000 biler (Jan, 2019) og køber cirka 1000 nye biler hvert år. Det giver os stor købekraft til at hjælpe med at levere gode tilbud til vores kunder. Vi har et dedikerede hold af Account Managers, et service center der altid er online, og med en bred vifte af prisvindende produkter kan vi altid finde den rigtige løsning tilpasset dine behov. Vi kan hjælpe med at fjerne besværet uanset hvor mange køretøjer du har brug for.

Vi tilbyder stort set ethvert mærke og model der i øjeblikket findes på markedet. Vi dækker biler og varevogne i alle størrelser og alle budgetter. Plus, vi ejes af BNP Paribas, en af ​​verdens største banker.