Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Erhvervsleasing

Erhvervsleasing med Arval

Erhvervsleasing med Arval

Hos Arval tilbyder vi nem og bekvem operationel leasing af erhvervsbiler. Med erhvervsleasing er det nemt og gnidningsfrit at få stillet en bil til rådighed, som du kan anvende til at løse alle dine erhvervsmæssige opgaver. Arval står til rådighed med et bredt udvalg af køretøjer, og vi er parate til at vejlede dig, så du får den bedst mulige løsning.

 

Et stort udvalg af biler og varevogne

Hos Arval har vi et stort udvalg af biler og varevogne. Når du benytter dig af en erhvervsleaset bil, spreder du leasingprisen over en længere periode, og dermed har du faktisk flere muligheder, end du måske lige tror. Når du benytter dig af erhvervsleasing hos Arval, får du altid leveret en fabriksny firmabil, der er bygget efter dine specifikationer.

Hos Arval tilbyder vi leasing af alle typer firmabiler:

  • Bybiler - Effektive og perfekte til at komme rundt i travle gader.
  • Hatchback - Større end bybilen, og den mest almindelige biltype du vil se på vejene.
  • Sedan - Meget populær biltype, normalt med en rummelig kabine til passagerer.
  • Estate / Stationcar - Har komforten ved en salon plus ekstra lastrum med en forlænget bagende.
  • SUV - Ikke længere bare et nyttekøretøj med det robuste udseende, den rummelige kabine og hævet højde. SUV'er er i dag et populært valg blandt bilister samt til erhvervsleasing.
  • Crossover - Ved at kombinere kroppen af ​​en hatchback og en SUV bliver crossover et af de mest fremtrædende køretøjer på vejen.
  • Varevogn - Bruges til transport af varer, værktøjer og mennesker. Fra pickups og små varevogne til høje varevogne med ekstra længde. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige version til netop din forretning.

Udover hvad du ser på vores hjemmeside, så kan vi levere ethvert køretøj, der er tilgængeligt på det danske marked.

 

Biler til ethvert formål

Fordi Arval kan levere alle typer af erhvervsleasede biler, kan vi også tilbyde biler, der passer til ethvert formål. Vores erhvervsleasing understøtter alle brancher, og du finder derfor nemt en bil hos os, som passer til det formål, du arbejder imod. Leasing af firmabil er både simpelt og effektivt med Arval.

Måske har du brug for en varevogn, så du kan transportere større varer til dine kunder eller mellem forskellige arbejdsstationer. Måske har du brug for en lille bybil, så du nemt og hurtigt kan komme omkring til diverse møder og aftaler i byen. Uanset hvad dit formål med firmabil leasing er, så kan Arval hjælpe.

 

Erhvervsleasing har stor værdi for ansatte

Overvejer du at lease en eller flere firmabiler til din virksomhed, men er du endnu ikke helt sikker i din sag? For de ansatte i en virksomhed kan en firmabil gøre en stor forskel. Med nem adgang til et nyt og godt køretøj er de ansatte hurtigt på farten og kan dermed hente og bringe vigtige materialer, nå ud til alle kundemøder og samtidig have en bekvem arbejdsdag.

Erhvervsleasing er en investering i dit firmas effektivitet. Når akutte opgaver opstår, er firmabilen altid til rådighed, og du kan hurtigt få løst alle de problemer, der kræver, at du skal på farten.

 

Vi gør leasing af firmabil nemt!

Adgangen til en bil er afgørende inden for mange erhverv. Derfor skal alle have mulighed for nem leasing af bil. Hos Arval er vores mål at gøre erhvervsleasing så problemfrit som muligt. Det gør vi med et dedikeret hold af Account Managers og et servicecenter, der altid er online. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilke spørgsmål og ønsker du brænder inde med. Med en bred vifte af prisvindende produkter kan vi altid finde den rigtige løsning, der er tilpasset dine behov.

Erhvervsleasing af biler skal ikke være besværligt, for faktisk er leasing til erhverv en rigtig simpel måde at sikre sig adgang til en bil på. I stedet for at skulle investere i en spritny bil med alt, hvad det indebærer, kan du ved hjælp af firmabil leasing få adgang til din foretrukne bil i den periode, det passer dig.

Arval forklarer operationel leasing:

Operationel leasing er en populær type af erhvervsleasing. Det er en enkel måde for dig at komme bag rattet på et helt nyt køretøj. Ved leasing af bil til erhverv fordeler du omkostningerne, og du betaler dermed løbende for leasing af bilen. Desuden er det en fordel, at du altid ved, hvad din månedlige betaling vil være. Det aftaler vi nemlig med dig, når du leaser et køretøj hos os. Når du vælger at lease en firmabil, undgår du de betydelige investeringer, der følger med at købe en spritny bil. Hvis du ikke har behov for at eje en bil, kan det derfor sagtens betale sig at lease.

Operationel leasing er fleksibelt. Du kan vælge mellem et stort udvalg af biler og varevogne med en kontraktlængde og et kilometertal, der passer til dine behov. Yderligere produkter som vedligeholdelsespakker og forsikring kan også indbygges i din månedlige betaling.

Her er en oversigt over nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om en leasingaftale.

HVORDAN FUNGERE OPERATIONELT LEASING?

Du vælger en bil eller varevogn, hvor længe du vil beholde den, og hvor mange kilometer du forventer at køre i den hvert år.

Du bestemmer selv om du vil have eventuelle ekstraudstyr, såsom opvarmede sæder eller navigation, og hvis og i så fald hvor meget du gerne vil betale på forhånd. En typisk forhåndsbetaling også kaldet udbetaling svarer til seks måneders leasing, men denne kan reduceres eller øges efter behov. Alle disse oplysninger bruges til at beregne de månedlige omkostninger. Det er de omkostninger, som du derefter betaler hver måned over hele kontraktens varighed. Når kontrakten afsluttes, og så længe køretøjet er i god stand og inden for kilometergrænsen, så returnerer du bilen kvit og frit.

Vi har et stort udvalg af firmabiler, og hvis din foretrukne bil ikke er at finde, så kan du altid anmode om et tilbud på netop den bil du gerne vil lease.

HVOR LANG ER EN LEASINGPERIODE?

Arval giver dig muligheden for at lease et køretøj i en fast periode, som normalt er to, tre eller fire år.

HVAD ER OMKOSTNINGERNE VED OPERATIONELT LEASING?

Dette afhænger af en række faktorer, herunder mærket, modellen, kontraktens længde og kilometerantal. Jo lavere kilometertal over aftalens løbetid, desto lavere er den månedlige betaling. Du kan foretage en forhåndsbetaling også kaldet udbetaling, efterfulgt af faste månedlige betalinger over kontraktens løbetid. Jo højere forhåndsbetaling, jo lavere er den månedlige leje.

HVILKEN KILOMETER KAN JEG VÆLGE?

Det er faktisk op til dig, men det årlige kilometerantal ligger normalt mellem minimum 10.000 til højst 60.000 km om året.

Vi forstår, at det er svært at forudsige sit præcis kilometer antal, og at vores kunders kørselsbehov kan ændres i løbet af deres kontrakt. Derfor kan du altid genforhandle dine kilometer antal i løbet af din kontraktperiode. Du kan endda være drage fordel af en billigere månedlig betaling, hvis du kører mindre kilometer, end du først troede.

Bare kontakt os, så sørger vi for resten.

HVAD ER INKLUDERET I DE MÅNEDLIGE BETALINGERNE?

Med Arval er der flere forskellige kombinationer at vælge imellem. Udover at vælge en firmabil, så vælger du også en servicepakke, som passer til dine daglige behov. Du kan vælge mellem økonomi, komfort og business. Alle vores priser på hjemmesiden er baseret på økonomipakken. En standard leasingydelse inkluderer: afskrivninger, grøn ejer afgift, afgifter, reparationer, service & vedligeholdelse, sommer- og vinterdæk, vejhjælp og adgang til vores online platform, My Arval.

HVILKE KØRETØJER KAN JEG VÆLGE?

Der er et stort udvalg af biler og varevogne, og fordi du deler betalingerne udover en periode, så har du måske flere muligheder, end du tror. Du har mulighed for at køre et helt nyt køretøj, bygget efter dine specifikation, som du måske ellers ikke ville have råd til at købe direkte.

VIL JEG EJE BILEN?

Nej, det ejes af finansselskabet - det kan være os.

Hvad sker der i slutningen af ​​kontrakten?

Du returnerer blot køretøjet. Når vores team kommer for at hente det, inspiceres det for eventuelle skader eller problemer. Forudsat at du returnerer bilen inden for betingelserne i din kontrakt og uden skader, vil der ikke være nogen skjulte overraskelser. Vi påtager os risikoen for afskrivninger og omkostninger med at sælge køretøjet efterfølgende. Der er også den mulighed, at du kan forlænge længden af ​​din kontrakt.

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE OPERATIONEL LEASING FRA ARVAL?

Der er mange grunde til at vælge Arval. Vi er en af ​​de førende udbydere af leasing med over 40 års erfaring. I Danmark finansierer vi tæt på 5000 biler (Jan, 2019) og køber cirka 1000 nye biler hvert år. Det giver os stor købekraft til at hjælpe med at levere gode tilbud til vores kunder. Vi har et dedikerede hold af Account Managers, et service center der altid er online, og med en bred vifte af prisvindende produkter kan vi altid finde den rigtige løsning tilpasset dine behov. Vi kan hjælpe med at fjerne besværet uanset hvor mange køretøjer du har brug for.

Vi tilbyder stort set ethvert mærke og model der i øjeblikket findes på markedet. Vi dækker biler og varevogne i alle størrelser og alle budgetter. Plus, vi ejes af BNP Paribas, en af ​​verdens største banker.