Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Erhvervsleasing med Arval > Operationel leasing af firmabil

Operationel leasing af firmabil

Mercedes-Benz C-klasse
 • Mercedes-Benz
 • C 300T
e Business Stationcar 5d

4555 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år
Audi A6 Avant
 • Audi
 • A6 Avant
40 TDI 204HK S TRONIC SPORT PRESTIGE 5D

5893 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år
BMW X3
 • BMW
 • X3
SDRIVE 18D F X-LINE AUTO 5D

6033 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år

Operationel leasing af firmabil

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing af forskellige former for køretøjer, både almindelige biler samt varevogne. Du kan derfor lease din næste firmabil hos os.

Men hvad er operationel leasing egentlig for en størrelse?

Måske har du før hørt om finansiel og operationel leasing. Leasing af firmabiler hos Arval foregår via operationel erhvervsleasing, og det er smart for både dig og din virksomhed.

Hvis du ønsker at lease en ny bil til dit firma, kan du her blive lidt klogere på, præcis hvad det er for en slags leasingydelser, som Arval tilbyder sine kunder, og hvad det er for nogle fordele, der er ved operationel erhvervsleasing.

 

Hvad er fuld operationel leasing?

Den operationelle form for leasing, som Arval tilbyder, er en meget almindelig form for erhvervsleasing for både virksomheder og professionelle. Du må endelig ikke forveksle denne type leasing med finansiel leasing. Der er nemlig forskel på, hvad en leasingaftale indeholder, alt efter om du leaser din firmabil via operationel eller finansiel leasing.

Hvis du foretager operationel leasing af bil, er alle operationelle omkostninger inkluderet, herunder afskrivninger, service, forsikring, afgifter og dæk. Du får altså alle omkostninger inkluderet i din leasingaftale, og du skal ikke bekymre dig om eventuelle udgifter til hverken forsikring eller service.

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing på alle typer af firmabiler, hvilket dermed betyder, at du kan lease mange forskellige typer af biler med både fuld finansiering og service. En af de største fordele ved operationel leasing er, at du ikke skal bekymre dig om større risici, såsom restværdien eller omkostninger for vedligeholdelse. Dette er fuldt dækket i din leasingaftale. Med operationel leasing hos Arval er ydelsen på din firmabil den samme hver måned.

Tag et kig på vores FAQ, eller gå direkte til vores attraktive leasingtilbud.

 

Derfor vil du og din virksomhed klare det bedre med fuld operationel leasing

Der er rigtig mange fordele ved leasing af bil, som du bør tage med i dine overvejelser, når du tænker på, hvorvidt du skal købe eller lease din næste firmabil. Hvis du beslutter dig for at lease en firmabil, er det næste, du skal overveje, om du vil foretage finansiel eller operationel erhvervsleasing.

Hos Arval mener vi, at den operationelle form for leasing er en rigtig god måde at foretage leasing på. Der er nemlig mange fordele forbundet med operationel erhvervsleasing. For at hjælpe dig lidt på vej i din beslutningstagen giver vi dig her et par af de fordele, der er særligt gode ved at lease firmabiler via operationel leasing.

Økonomiske fordele:

 • Arval påtager sig alt potentielt tab ved afskrivningen af din firmabil.
 • Dine samlede omkostninger er lavere, end de vil være ved en finansiel leasing eller ved bilkøb.
 • Dine omkostninger er faste og derfor forudsigelige.
 • Du behøver ikke at foretage en udbetaling.

Komfort og fleksibilitet:

 • Din firmabil koster dig ingen anstrengelser.
 • Du vælger firmabil, udstyr og kilometertal, og alt bliver inkluderet i kontrakten efter dine individuelle behov.
 • Du kører altid i en ny firmabil.
 • Du vil have en personlig kontakt hos Arval.

Der er derfor mange fordele ved leasing, og der er særligt mange fordele ved operationel leasing. I et økonomisk aspekt er operationel erhvervsleasing simpelt, nemt og smart. Desuden får du via denne type af leasing både stor fleksibilitet og effektivitet.

Arval sørger for, at du altid kan holde dig på farten i en ny bil, hvis kvalitet er i top, og som er udstyret efter dine behov. Skulle du opleve problemer med bilen, vil du ikke blive pålagt yderligere omkostninger, og er det nødvendigt at sende bilen til reparation, står Arval til rådighed med en lånebil.

Hvorfor vælge operationel erhvervsleasing af din firmabil?

 

 

Når du vælger operationel leasing hos Arval, sparer du både tid og penge på din nye firmabil. Du kan holde kontrol over din bilflåde, og du er garanteret, at alt er håndteret for dig. Udover det bærer du ingen risici, hvilket er en store lettelse.

Spar tid med operationel erhvervsleasing

Administrative opgaver såsom analyser og rapportering er altid tidskrævende. Det er Arval klar over, og derfor tilbyder vi som leasingvirksomhed at klare alt dette for jer for alle jeres køretøjer, og med alt hvad dette indebærer. På den made kan du udelukkende koncentrere dig om din forretning.

Operationel leasing skal ikke være en byrde, der gør driften af din virksomhed besværlig. Det skal snarere være en hjælpende hånd til alle de virksomheder, der har brug for hjul under sig, for at virksomheden kan holde sig kørende. Det er derfor, Arval ønsker at hjælpe med at håndtere de administrative opgaver.

Derfor vil du og din virksomhed klare det bedre med fuld operationel leasing

På grund af Arvals stordriftsfordele drager du som virksomhed fordel af Arvals aftaler med leverandører. Selvom du tænker, at operationel erhvervsleasing ikke er noget for dig, fordi du har nok kapital i din forretnings selvfinansiering, så er et samarbejde med Arval alligevel en stor fordel for dig. Ved at samarbejde med Arval kan du finansiere dine egne biler, men stadig drage store fordele af Arvals leasingservices.

Har du brug for råd? Du kan altid komme i kontakt med os på 70 26 50 60 eller retail@arval.dk.

Hvorfor vælge Arval erhvervsleasing?

Du får nem og optimal kontrol over dine firmabiler, når du erhvervsleaser gennem Arval. Kort fortalt så gør vi alt arbejdet for dig, og sørger samtidig for at du sparer penge på dine firmabiler. Der er endnu flere grunde til at vælge Arval:

1. Vi tager os af dine firmabiler, og vi tager os af dig. Vi går den ekstra kilometer for at servicere dig bedst muligt. Hos Arval er du i gode hænder.

2. Arval servicere over 100.000 kunder på verdensplan, vi er meget erfarne og vi forstår dine behov.

3. Vi er uafhængige. Da vi er en del af en bank og ikke en bilforhandler, kan vi tilbyde alle mærker med den bedste handel for dig.

Har du brug for en ny firmabil til din virksomhed?

Operationel erhvervsleasing også kaldet fuld service leasing er en innovativ og praktisk løsning til din virksomhed. Med fuld operationel leasing er alle operationelle omkostninger inkluderet, herunder; afskrivninger, service, forsikring, afgifter og dæk. Arval tilbyder fuld operationel leasing, hvilket betyder fuld finansiering og service.

Finansiering og fast månedlig betaling

Hold dine udgifter under kontrol med lige store månedlige betalinger. Du betaler et fast månedlig beløb for din nye firmabil. Sammen med Arval vælger du kontraktens løbetid og kilometertal. Når kontraktperioden udløber, returnerer du blot din bil til Arval. Er bilen i leasing perioden faldet i værdi, så påtager Arval sig alt tab ved salg af bilen. Der er ingen uforudsete efterregninger eller udgifter.

Hvad inkluderer leasingydelsen?

Service, vedligeholdelse og reparationer:

Er det tid til service, eller skal din firmabil repareres? Intet problem. Alle omkostninger til vedligeholdelse og reparation af køretøjer er inkluderet i den månedlige betaling.

Du har fordelen af ​​vores brede partnernetværk, alle officielle forhandlere. Du kan let finde din nærmeste partner til service, vedligeholdelse og reparationer med din mobilapp, "My Arval Mobile".

 

Arval Assistance:

Du kan kontakte Arval Assistance via telefon døgnet rundt. På den måde er du garanteret hurtig hjælp hvis du er impliceret i uheld eller et sammenbrud.

 

Grøn ejer afgift:

Er inkl. som en del af alle kontrakter uanset pakke.

 

Dæk:

Har du brug for nye dæk, eller skal du skifte mellem vinter- og sommerdæk? Arval tager sig af alle omkostninger i forbindelse med nye dæk og dækskifte, samt opbevaring. Det betyder du har adgang til vores landsdækkende partnernetværk af dækcentre. Din bil vil altid være udstyret med dæk af højeste kvalitet. Du kan altid finde dit nærmeste dækcenter via din mobilapp, "My Arval Mobile".

 

Det vil altid afhænge af dine tilvalg (forsikring mv), men som udgangspunkt:

 • Afskrivninger
 • Grøn ejer afgift
 • Service, vedligeholdelse og reparationer.
 • Sommer- og vinterdæk
 • Vejhjælp
 • Adgang til My Arval (app and desktop)
 • Direkte svar på alle dine spørgsmål.
 • Ekstra optioner, så som forsikringer når du vælger en udvidet pakke.

Hvordan er beskatningsrundlaget udregnet?

Beskatningsgrundlaget er baseres på fuld registrerings afgift og indkøbsprisen på bilen, inklusiv en fast leveringsydelse.

25% af første DKK 300.000

20% af resterende beløb.

Eksempel
Indkøbspris + optioner = DKK 310.000

> 25% af DKK 300.000 = 75.000

> 20% af DKK   10.000 =   2.000

Beskatningsgrundlag pr. år : DKK 77.000.

Dette beløb skal tilføres den personlige indkomst.

 • Minimum beskatningsgrundlaget er DKK 160.000
 • Optioner fra fabrikken er beskattet og tilført til indkøbsprisen på bilen.
 • Eftermonteret udstyr fra forhandleren beskattes ikke.
 • Baseret på brændstofs forbruget og den grønne ejer afgift, tilføres ydereligere en miljøafgift.


Beskatningsgrundlaget udgør 75% efter 3 år fra første registrerings dato. Hvilket betyder at med ovenstående eksempel, vil beregningen efter 36 mdr. Se således ud:

75% af DKK 310.000 = DKK 232.500

Beskatningsgrundlag pr. år.: 25% af DKK 232.500 = DKK 58.125

Hvad sker der hvis jeg kører flere kilometer end kontrakten tillader?

Hvert år sammenligner vi antal kørte km med det antal som kontrakten er lavet på. Hvis du overskrider kontrakten, vil vi opkræve dig for antallet af overkørte kilometer ganget med den pris der står i kontakten. Kilometerprisen defineres når du bestiller bilen. På den måde ved du hvad du kan forvente.

Er det muligt at opsige kontrakten før udløb af leasingaftalen?

Ja, men der er omkostninger forbundet med det. Vi opkræver dig for antallet af dage, som du har kørt mindre end der står i kontrakten, ganget med dagsprisen. Dagsprisen defineres når du bestiller bilen. På den måde ved du vad du kan forvente.

Forsikring og selvrisiko i tilfælde af at en skade opstår?

Forsikring:

Skader sker. Derfor har du og din bil den bedst mulige beskyttelse hos Arval.

Følgende er inkluderet som tilvalg:

 • Ansvarsforsikring
 • Kaskoforsikring
 • Dækning af tab ved totalskadet bil

I tilfælde af skade, opkræves en selvrisiko på DKK 5.000 for hver skade der ikke kan nyttiggøres. Selvrisikoen overskrider aldrig aktuelle skadesomkostninger.

Hvis der sker en skade på en LCV, er selvrisikoen DKK 10.000.

Hvordan foregår leveringsprocessen?

Vi leverer lagerkøretøjer på din hjemme-adresse eller på din virksomheds-adresse. Det afhænger af hvad der passer dig bedst. Hvis der er tale om et nyt køretøj, kan den afhentes hos forhandleren.

Er der erstatningskøretøj under service eller reparation?

Skal din bil til service eller reparation, og har du brug for et erstatningskøretøj imens? Afhængig af dine tilvalg, så har mulighed for et erstatningskøretøj i perioden hvor din egen bil er utilgængelig.

Er der mulighed for at få brændstofkort?

Du har mulighed for at til vælge et brændstof, som kan bruges over hele Europa. Du bliver opkrævet for brændstofomkostninger månedligt på toppen af ​​din månedlige sats.